Mit csinálnátok azzal a nővel, aki megpróbálná
elszeretni a férjeteket, gyermekeitek apját és
szétrombolná a családotokat?
Szerintem jól megverném a nőt aztán a férjemnek nevezett valami, mehetne utánna ápolgatni a cuccaival együtt.
Persze ez attól fúgg, hogy a nő tudott-e arról, hogy az illetőnek családja van.
2010. júl. 21. 14:59
nem értem én ezeket a válaszokat. ha megcsalnak a férjeitek akkor még saját magatokat hibáztatjátok? na és ha ti megcsaljátok a férjeiteket, akkor szerintetek ezt ők is így fogják gondolni? hogy "jaj szivem hát nem baj, hogy félreléptél, hiszen én tehetek róla". na ez érdekes egy szemlélet. ezzel bizonyítják a nők, hogy mennyire lenézik saját magukat. semmi tartás nincs bennük. bocsi, de ez az igazság ilyen válaszok alapján. de a válaszom a kérdésre az, hogy ha megcsal, akkor ne is könyörögjön utána. minek? hagyjon el minket és kész. a nőt meg valószínűleg elverném, de piszkosul.... 27/N
2010. júl. 21. 15:00
Velem megtörtént, és az igazság az, hogy könnyű Katát táncba vinni... főleg ha hagyja magát. Talán annyiból undorító dolognak tartottam a nő részéről, hogy ezerrel nyomult fűt fát ígért, majd 2 hónap után kidobta a férjemet. DE nem fogadtam vissza és soha nem is fogom.
2010. júl. 21. 15:00
15.00 Ez már nem a te bajod, hanem a férjedé.
2010. júl. 21. 15:04
15/52 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs férjem, vőlegényem van, egyszerűen csak érdekel a téma, ugyanis van egy barátnőm, aki ráhajtott egy házas emberre, és nagyon visszataszítónak tartom az ilyen magaviseletet.
Ha ilyen helyzetben lennék, én magam sem tudom, hogy mit csinálnék.
Hát érdekes hogy itt mindneki tökéletes és kicsit sem tehet róla hogy elromlik a házassága. Tépjétek csak a másik nő haját mint az éretlen kislányok... xD Persze a pasi hibás mert rosszul válaszolt a megromlott házasságra, de ez nem jelenti azt hogy a feleség mentesül!
A férjem és köztem 20 év van,de nagyon boldogok vagyunk együtt,de nemrég feltűnt egy nálam is 5 évvel fiatalabb kiscsaj,aki nyomul a férjemre.A férjem próbálja lerázni,mindíg elutasítja de semmit nem ér.A multkor a lány majdnem megcsókolta mire olyat lekentem neki hogy hátraesett.Ez se használt,úgyhogy eléggé kétségbe vagyunk esve.Nekünk 2 gyerekünk van.
2010. júl. 21. 15:05
Elősször a kapcsolatunkat elemzném. El-e rontottunk valamit vagy csak "elvarázsolta" a másik nő? Ha a második, akkor egyértelműen a nőre haragudnék. Viszont megbeszélném a párommal, hogy kit is szeret valójában. Mert ha nem is engem, akkor hagy menjen, biztsan találok nála jobbat. Illetve, ha már képes volt megcsalni, nem biztos, hogy olyannyira szeret mint én őt.
2010. júl. 21. 15:08
Ha rossz a házasság nem félre kell menni. Tudod: néma gyereknek anyja sem érti a szavát! És a legtöbbször csak kamillázik, akit csalnak, hisz minden rendben volt otthon!
Mind a kettőre haragudnék (a nőre csak akkor nem, ha nem tudja, hogy házas a férfi).
Ha megcsalna a férjem, akkor menjen, nem leszek kapcarongy, ha kiderülne, hogy a nő kacsintgat felé, de a férjem nem érdekli, akkor valahogy a nő tudomására hoznám, hogy sajnos ez a vonat már elment. (persze csak ha tudok róla)
2010. júl. 21. 15:10
Kapcsolódó kérdések: