Mit csinálnátok azzal a nővel, aki megpróbálná elszeretni a férjeteket, gyermekeitek apját és szétrombolná a családotokat?
Az igazat megvallva én is sz*rrá verném a nőt. Mégis honnan veszi a bátorságot, hogy tönkretegyen egy családot. Az ilyen nem is nő.
Egy nőben van méltóság, tisztesség, ami az ilyen parazitákban nincs.
Ha lenne egy ilyen nö, akkor csak nevetnék rajta, mert ha rendben van egy kapcsolat, akkor ott ge ykivülálló hiába próbálkozik, nem tudja elszeretni a férjemet es szétrombolni a családunkat.
A férjemre ilyen esetben nincs okom haragudni, (mert ö nem tett semmi rosszat), a nö meg nagyon számalmas lény, aki annyira nem érdekel, hogy egyáltalán foglalkozzak vele...
Szia! Az én esetem: a párom egyik nap kapott levelet tőle idősebb nőtől. Meg is mutatta rögtön mi áll a levélben. Aztán jött a következő, de mindegyiket megmutatta. Kérdezte tőlem, hogy mit is lehet ilyen esetben tenni, hisz ő nem akar tőle semmit sem. Régen volt kapcsolatuk, de ami volt elmúlt.
Nos én írtam a nőnek egy levelet amiben kifejtettem, hogy minden leveléről tudok, szánalmasnak tartom, s nem tudom , hogy a férje mit szólna hozzá. Úgy kiosztott a nő, hogy csak füstölt. S még hozzá tette, hogy van miért félnem.
A párom nem tagadta, hogy jól esik neki az udvarló mondatok, de melyik férfinak nem. DE azt is mondta, hogy mérlegelni is kell, mert nem éri meg kilépni egy ilyen nőért. Kiderült, hogy a 40 feletti nő, harmincasokra és fiatalabbakra bukik, olyan elérhetetlen pasikra. Van olyan közöttük akiknek pici babájuk is van.
Van olyan nő aki szemérmetlenül hazudik, él, visszaél, s fene se tudja mit csinál még. Én örültem annak hogy a párom elmesélte mi történik, sőt tanácsot is kért. Erős a kapcsolatunk, mégis megingott akkor, mert nyugtalanság költözött be hozzánk kéretlen. :(
Kedves 15:16
Nagyon korrekt a párod és nagyon szerethet téged. Gratulálok, jól választottál :-))
Kedves 15.12
de ha egy csaj nagyon nyomul és úgy, hogy az bejöjjön a pasinak, akkor szerintem csak az állja meg a megcsalást, aki tényleg nagyon de nagyon hűséges típus.
Nagyon is igazad van. Ezért haragudnék én jobban a nőre, mert kihasználja a férfi gyengeségét, kihasználja, ha probléma van a kapcsolatban és lecsap, mint légy a sz*rra, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!