. :/ szval szerintetek mit csináljak? Mert már nagyon idegesít? Amikor mondtam anyának hogy azért jó lenne ha tesóm is csinálna valamit aztmondta hogy fejezzem be vagy felpofoz. Bővebben. Lent.
szval az van hogy anya folyton csak kiabál és szid.. miközben nem csináltam semmit sem csak már elegem van abból hogy mindent én csinálok a bátyám helyett.. például ma is.. "menny és takarítsd ki a tesód szobályát gyerünk.. " erre modntam hogy dehát ő is megtudja csinálni mert most itthon van ( mert amúgy msáikvárosba lakik a suli miatt) és amikor modntam anyának akkor azt mondta hogy most rögötn fejezd be mert már elegem van belőled hogy semmit sem bírsz megcsinálni gyerünk csináldmeg vagy felpofozlak... :/ pedig nem így van.. 1éven ekresztül én takarítottam tesóm szobályát.. a háziálaltát a is én godnoztam takarítottam. akkor multkor mondtam tesómnak hogy teregessen már ki légyszi erre anya megint leordított hogy mit képzelek.. ne "dumájjak " tesómank csináljam meg én.. pedig nagyon ritkán kérem meg rá tesómat.. vagy akor pl. elkezdett cigizni.. kb 3éve de anyáék még csak 1 éve tudnak róla azóta foylamatosan vesizk neki a cigit hetente simán megvesznek neki vagy 6 dobozzal.. akkor közbe tudom hogy nem csak cigizik na mind1... nem tudom miért kell folyton tesómmal kivételezni..
L/16
Nálunk ugyanez van,csak én egész nap talpalok de én vagyok mindíg mindenben a sz@r.Én takarítom a 2fürdőszoba 2wc.t 4szobát 2előtér ebédlő konyha,és én nem csinálok soha semmit.Ja és én még kint vagyok a kertben.
Már mostanába ott tartok hogy nyugtatoznom kell magam,álladóan ordít velem.Semmi sem jó neki.
22/L
16 vagy viselkedj úgy mint egy tini ha anyud ilyenekre kér eléálsz a szemébe nézel és nemet mondasz.
Nyugott hangon közlöd hogy a tesod nagy fiú egyedül is tud port törölni. Ha ordit egyik füleden be másikon ki ne veszekedj vele csak sétálj el.
Most kell megtanulnod kiállni magadért, ha a családodat le tudod szerelni késöbb az idegesitő fönöködet is tudod majd kezelni.
velem is kb így van.. tesóm szeretik engem utálnak..
én vagyok a fiú szóval én elviselem de nem nagyon érdekel a lényeg hogy a tesóm szeret és én is őt
az utolsónál a lényeg:
"de nem nagyon érdekel a lényeg hogy a tesóm szeret és én is őt"
ez a sok hülye szülő a kivételezésével sikeresen elérik azt, hogy megutáltatják magukkal a tesókat. Ilyen esetben a kivételezettnek kéne észhez térnie és számon kérni a szülőn, hogy miért nyalja ki neki a seg gét, és hogy miért bánik így a testvérével. Ha elfogadja ezt a kényelmes dolgot, hogy neki mindent szabad és mindent megtesz helyette a tesó, akkor egyrészt egy puhány p öcs lesz, másrészt meg utálkozás lesz a tesóval egész életükben.
Amúgy meg nehogy már azért kivételezzen a szülő az egyik tesóval, mert jobbak a jegyei, vagy ügyesebb, többre vitte, stb.. Minden esetben egyenlően kell a gyerekekkel bánni és esélyt se adni arra, hogy rivalizálás alakuljon ki, vagy hogy az merüljön fel valamelyik gyerekben, hogy nem egyenlő a tesójával.
az utolsónál a lényeg:
"de nem nagyon érdekel a lényeg hogy a tesóm szeret és én is őt"
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:12
úgy értettem hogy nem nagyon érdekel hogy bántanak itthon ,a lényeg hogy szeretem a tesóm és ő is engem de nagyon,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!