Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a mobilom az egyik fiú pedig megtalálta és aztmondta hogy akkor adja vissza ha levetkőzök neki és fogdoshat. Szerintetek mit csináljak? 13/L
Figyelt kérdés
elég drága volt a mobil és nem rég kaptam és szerintem a szüleim eléggé mérgesek lennének.2011. jan. 27. 18:48
1/18 anonim válasza:
Engedd meg neki, és amikor oda kerül a sor, akkor szépen lerendezem a csávót, csak adj infókat, hogy hol és mikor.
3/18 anonim válasza:
mond meg neki, hogy paraszt
ne foglalkozz vele, majd isszaadja
előző: az erőszak nem segít, attól lesznek a komisz kisgyerekekből tapló állatok
4/18 anonim válasza:
Várj egy kicsit, ne is figyelj rá. Ha viszont ezután sem tágít, akkor szólj a szüleidnek!
5/18 anonim válasza:
mond a szüleidnek azt hogy ellopta, és ezt mondta hogy csak így kapod vissza. De szólj a szüleidnek leginkább, mégha mérgesek lesznek, akkor is
6/18 anonim válasza:
jelentsd fel azőrsön,ha biztos vagy hogy nála van,ha nem akarod hogy fogdosson,lehet hogy ő ellopta hogy ezt megtehesse veled,volt-e alkalma ellopni?
7/18 anonim válasza:
Jelentsd fel:
1) ellopta
2) pedofil gci
8/18 anonim válasza:
Mindenképp szólj a szüleidnek.Nekem nincs gyerekem nem az anyatigris beszél belőlem.
9/18 anonim válasza:
Ha átmész undorító k*rvába, akármennyire drága mobil, akkor magaddal kell tükörbe nézned minden nap, nem egyszerű dolog. Ráadásul a szüleid nem a pénzt szeretik és téged használnak, hanem remélhetőleg fordítva.
10/18 anonim válasza:
mond el a szüleidnek, mindenképp!
másodsorban pedig fenyegesd meg a srácot, hogy te meg feljelented, mert ez lopás, zsarolás, plusz pedofília, ha már elmúlt 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!