Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » . :/ szval szerintetek mit...

. :/ szval szerintetek mit csináljak? Mert már nagyon idegesít? Amikor mondtam anyának hogy azért jó lenne ha tesóm is csinálna valamit aztmondta hogy fejezzem be vagy felpofoz. Bővebben. Lent.

Figyelt kérdés

szval az van hogy anya folyton csak kiabál és szid.. miközben nem csináltam semmit sem csak már elegem van abból hogy mindent én csinálok a bátyám helyett.. például ma is.. "menny és takarítsd ki a tesód szobályát gyerünk.. " erre modntam hogy dehát ő is megtudja csinálni mert most itthon van ( mert amúgy msáikvárosba lakik a suli miatt) és amikor modntam anyának akkor azt mondta hogy most rögötn fejezd be mert már elegem van belőled hogy semmit sem bírsz megcsinálni gyerünk csináldmeg vagy felpofozlak... :/ pedig nem így van.. 1éven ekresztül én takarítottam tesóm szobályát.. a háziálaltát a is én godnoztam takarítottam. akkor multkor mondtam tesómnak hogy teregessen már ki légyszi erre anya megint leordított hogy mit képzelek.. ne "dumájjak " tesómank csináljam meg én.. pedig nagyon ritkán kérem meg rá tesómat.. vagy akor pl. elkezdett cigizni.. kb 3éve de anyáék még csak 1 éve tudnak róla azóta foylamatosan vesizk neki a cigit hetente simán megvesznek neki vagy 6 dobozzal.. akkor közbe tudom hogy nem csak cigizik na mind1... nem tudom miért kell folyton tesómmal kivételezni..

L/16

2010. júl. 20. 19:33
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
20:01 .. egész nap ennyit gépeztem ezelőtt segítettem anyáéknak ha érdekel egész nap kint voltam..
2010. júl. 20. 20:04
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
20:1 vagyok: Probáld meg hogy jobban tanulsz és utána te is elvárhatod a kivételezést!! :)
2010. júl. 20. 20:06
 13/31 A kérdező kommentje:
én is jól tanulok 4es az átlagom..és amúgy nem szeretném hogy kivételezzenek velem.. nem is várnám el mert tudom hogy milyen rossz..
2010. júl. 20. 20:10
 14/31 anonim ***** válasza:
20:1 vagyok: Igen mert azzal megsértesz egy embert hogy te veled jobban bánnak!! :(
2010. júl. 20. 20:12
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem 10 válasz volt?
2010. júl. 20. 20:16
 16/31 A kérdező kommentje:
na mind1. :/
2010. júl. 20. 20:17
 17/31 A kérdező kommentje:
de :D nem tudom mi lett a többivel :0
2010. júl. 20. 20:17
 18/31 anonim ***** válasza:
20:1 Nem bántásból mondtam tényleg!! Utolag szar lehet mert elég jól tanulsz :) :/
2010. júl. 20. 20:19
 19/31 A kérdező kommentje:
ezvan. :/
2010. júl. 20. 20:22
 20/31 anonim ***** válasza:
Beszéld meg anyukáddal
2010. júl. 20. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!