Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem csinálni valamit, ami csak az én dolgom lett volna csak én csináltam volna és úgymond végre az életben lettem volna valaki... Erre a párom elkezdtem helyettem intézni a dolgokat és a megkérdezem nélkül döntéseket hozott amire már akkor jöttem rá amikor már nem volt vissza út. A kedvem természetesen már elment így az egésztől. Így mondtam neki hogy akkor csinálja ő. És most ő van fel háborodva. Hogy én semmit nem csináltam. De hisz azért mert ő a tudtomon kívül elintezet egy pár dolgot, ami már nem függött össze az én elképzelésemel. Ráadásul, be vonta az egyik barátját is a dologba és most ott tartunk hogy ők csinálják én meg már bele sza.. ok az egészbe. Közben meg halgattom a barátjától hogy ő milyen király. De azt elfelejti mindenki hogy én akartam valamit csinálni, de úgy mond kitúrtak onnan. Ti mit tennétek?2019. nov. 27. 16:00
11/14 A kérdező kommentje:
Mert ez a gyakori kérdések és a lényeget le írtam.
2019. nov. 27. 18:08
14/14 anonim válasza:
Ez tényleg érthetetlen. Pénzed is benne van ebben a dologban? Vagy csak tegyük fel,a lakást akartad átrendezni,és a párod megcsinálta helyetted? Valami több infót légyszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!