Milyen módon lehetne ezt úgy kiküszöbölni hogy ne legyen belőle vita?
Tudom még korai ennyire előtervezni de a karácsonyról lenne szó. Páromnak a szülei külön váltak.Az apukájánál 24.-én lenne ilyen családi vacsora (hozzám meg majd jönne este 10-kor) azzal nincs is bajom,hogy elmegy de Szenteste van és szeretném ha velem is lenne meg az én családommal is.
Hiszen 25.-én megyek vele a mamájához mert ott meg családi ebéd lesz az anyukájánál meg 26.-án lesz megint családi vacsora. Nem tudom hogy tudnám neki elmagyarázni hogy ez nekem milyen rossz.Ő akkor akar átjönni amikor már igazából alszunk.
Hogy tudnám kicsit megértőbbé varázsolni?
Miért, az év többi napján nem veled van?
Amúgy meg ünnepnap lesz, ha annyira akarnál, ébren tudnál maradni a pároddal éjfélig vagy akár tovább... vagy még általános iskolába jársz, hogy 10-re ágyban kell lenned?
Te sem vagy túl megértő, már nem azért. Ő nem tehet róla, hogy külön élnek a szülei. Mégis mit vársz? Hogy ne menjen el az apukájához karácsonykor, mert te inkább azt akarod, hogy a te családoddal legyen? Mégis milyen dolog lenne ez?
Náluk is évek óta hiszti megy a karácsonyon, főleg szenteste miatt. Mintha csak abból az egy napból állna az egész karácsony.
Mi úgy oldottuk meg, hogy 24-én csak mi vagyunk. 25 egyik család, 26 másik család. Anyósom és apósom elváltak, hozzájuk egy nap megyünk, így jártak.
Nem írtad, hogy együtt éltek-e, de úgy veszem ki, hogy nem. Amíg nem költöztünk össze, szenteste mindenki a családjával volt, aztán egyik nap együtt itt, másik nap együtt a másik családnál.
Este 10-kor nem lenne pofám sehova sem menni.
Én elgondolkodnék, mennyire vagyok fontos a másiknak.
MÉG MINDIG NEM ÉRTEM A HISZTIT! Már bocsi,de külön éltek... Ti MÉG nem vagytok egy család! Nem kell együtt karácsonyozni.
Oke, megertem hogy vele akarsz lenni. És örülök h megoldást találtatok. De! En tuti h nem mennek a pasim csaladjahoz es ő sem jonne hozzánk...
Ha majd külön lesztek, ez akkor lesz lényeges kérdés. 24 egyutt. 25itt 26ott..kövi évben csere. Viszont az nem elvárható tőle h te menj minden nap, ő meg nem akar. Ez figyelmeztető jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!