Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, és mi a vélemén...

Észrevettétek, és mi a vélemény arról, hogy kicsi gyerekek irogatnak a kérdésekre éjszaka, A kiirás ideje 1-2-3 óra. Helyes ez?

Figyelt kérdés
Hol vannak a szüleik? Én biztos észrevenném, ha a gyerek nem alszik.
2010. júl. 18. 19:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
20/L. A "LÉRDÉSEM" nem diszkriminativ. Meg tudom állapitani, ha valaki azt irja, hogy 11 éves vagyok, hány cm. valamim, az gyerek. vagy, 11 éves lány vagyok, mikor jön meg? Logika -tudod?Ezek valószinű gyerekek.
2010. júl. 18. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

20/L vagyok, ne haragudj az elgépelésért, gyorsan írtam..

és igen diszkriminatív vagy...jó hogy meg tudod állapítani a diszkrimináció viszont kirekesztést jelent -.-...

attól még hogy valaki kicsi és az anyjában nincs anyi hogy sexuálisan felvilágosítsa még joga van a menstruációról kérdezni, és ha olyanok a szülei hogy vérzik és kétségbeesett de nem kérdezheti meg hogy mi ez akkor hadd jöjjön már fel titokban este 12 kor megkérdezni hogy ugyan elvérzik-e ...-.-"

2010. júl. 18. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem a normális kérdésekkel van a baj,amit esetleg pont egy gyerek tesz fel!Hanem,amikor olyan témakörben osztja az észt,amihez nem ért és égbekiálltó baromságokat irogat.Vagy az unatkozó hülyegyerekekkel,akik nem is törekednek válaszolni a kérdésre csak benyögik:

-terhes vagy

-az utánam következőtnek k.urva az anyja

Na az ilyen és ehhez hasonló kommentek miatt viszket erősen a tenyerem,hogy adjak egy taslit és azonnal elzavarjam aludni.

2010. júl. 18. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:
20.16-os ment a pont.
2010. júl. 18. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem csak a gyerekek mondogatják k*rva vagy.. stb Felnőttek között is nagy az Isten állat kertje.. A szülök hol vannak? biztos 13-14 órát dolgoznak és amire haza ér megcsinálja a vacsit a gyereknek, beszélgetnek egy picit és megy is aludni. Nem fog ott állni az ajtó előtt hogy mit csinál most a gyereke.. Te biztos ráéresz ilyenekkel foglalkozni... de más nem. Először a TE házad táján söpörges..17L
2010. júl. 18. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
jogos..a terhes vagy válaszok engem is zavarnak, de olvastam már égbekiáltő h*lyeségeket felnőttektől is..azt hiszem egy gyereknek még megbocsátható a terhes vagy csíny..
2010. júl. 18. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Más gyerekét megnevelni nem nekünk kell!

Ha valóban figyelnek a gyerekre és jól nevelték,akkor eszébe sem jut,hogy éjjel feljöjjön ide és trágárságokkal hintse tele a világhálót!

Sajnos a szülő felel a kiskorú gyerekéért,még akkor is,ha debil a gyerek.

Arra sem lenne mentsége a szülőnek,ha éjjelente a gyereke kocsikat törne fel az utcában,mert épp unatkozott,nyári szünet van és milyen jó poén.

2010. júl. 18. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne írhatná egy felnőtt hogy 11 éves vagyok, mikor jön meg? én 22 vagyok mégis hülyítem a népet....
2012. ápr. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!