Más is "felkészül", ha strandra megy, vagy mindent ott vesz?
Figyelt kérdés
Én szoktam innivalót, szendvicset, kirántott húst ,gyümölcsöt vinni, ha strandra vagy kirándulni megyünk.Egy -egy fagyi belefér...De sajnálom a pénzt a méregdrága enni-innivalókra.Épp elég a strandeblépőt, útiköltséget fizetni...2010. júl. 18. 16:38
21/23 anonim válasza:
off
kirántott hús nincs csak simán rántott
22/23 anonim válasza:
én nem szoktam készülni a strandra, mindent ott veszek. de ritkán járok, és ilyenkor megengedem magamnak.
a fiadat meg meg kéne nevelni, hogy ember váljék belőle, mert most nem az, max csak egy elkényeztetett, rasszista h*lyegyerek. (bocsánat, de ez a véleményem az alapján, amiket leírtál róla.)
23/23 anonim válasza:
ú én a lángost sose hagyom ki a strandon :) az együtt jár a strandolással.
viszek 1-2dolgot de az ital felmelegszik a csoki megolvad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!