Na mit tennél az én helyemben? Van a legjobb barátnőm, aki hívott holnap strandra, nem csak engem a barátomat is. De csak azért hogy autóval menjünk.
Nagyon rosszul esik hogy ide hívott.
Egyébként mindig van nálluk valami, főzés-szalonnasütés oda meg nem hívnak hanem olyat hív akit nekem mindig kibeszél.
Nállam sosem alszik, de annál a csajnál akit kibeszél igen.
Na és azt nem tudom hogy megkérdezzem e a "barátnőmet" hogy miért viselkedik így?
Szerintem mond hogy nem érsz rá, és ennyi.
Nekem ilyen barátnő nem kellene!
Én beülnék a barátommal a kocsiba és lemennénk 2esbe!:)
A frászt..én biztos, hogy a szemébe mondanám, hogy csak a kocsi végett? Menjen busszal! Vagy akiket megszokott hívni szalonna sütésre azokkal menjen!;)
Ne használtasd ki magad! Ne legyél buta. Ne vigyétek le. Nem értek rá! Fontosabb dolgotok van!
Én a legjobb barátnőmet simán megkérdezném miért nem hív engem is szalonnasütésre. Bár lehet azt gondolja, hogy a barátoddal akarsz lenni kettesben.
Beszélj vele, kérdezd meg tőle azokat amiket tőlünk kérdeztél!
Én megkérdezném tőle, hogy most amúgy a kocsi miatt hív magával vagy mert veled akar lenni..
Amúgy nekünk is vannak olyan barátaink akikkel nem szoktunk közös-közös programokat szervezni. MIndegyikőjükkel mást csinálunk. Mondjuk nem beszéljük ki egymást.
És ha Ti nem mentek, akor ő sem tud elmenni? Ez amúgy majdnem olyan, mint, hogy én meghívom magam a barátnőmékhez.
Nekem is volt egy ilyen bartnőm, egy ideig én is legjobb barátnőmnek tartottam. Aztán rájöttem, hogy csak ki akar használni, mint mindenki mást is a környezetében. Beszéltem vele, adtam neki még egy esélyt. Eljátszotta az esélyét, és ez már 3 éve volt.
Azóta megszakítottam vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!