Elveszítettem a legjobb barátomat. Most meg a nagypapám szíve állt le. Mi tévő legyek? Már nem bírom
Őszinte részvétem!
Sajnos az égegyadta világon nem tudsz semmit tenni ez ellen. Két dolgot javaslok, ami segít a könnyebb átvészelésen.
1. Időnként beszélj ezekről valakivel. A gondolataidról, amik eszedbe jutnak róla, stb.
2. Foglald le magad bármivel, amivel le tudod és hagyd, hogy teljen az idő.
Javasolnám még, hogy a halált próbáld meg másképp szemlélni. Nem tragédiaként felfogni, hanem állapotváltozásként. De ez embert is kíván, így ebbe nem mennék bele.
Sajnos tudom miről beszélek.
Részvétem!
Én is csatlakoznék az előttem válaszolókhoz, de még kiegészíteném annyival, hogy a lehető legkevesebb időt töltsd egyedül. Legyél családoddal, barátokkal, próbálj meg kikapcsolódni, még ha nagyon nehéz is.
21/L
Őszinte részvétem először is. Hasonló cipőben jártam pár éve. El kell fogadnunk, hogy nem él egyikőnk se örökké... :/ Én csak egy idézetet írnék még ehhez az egészhez. "Ne sírj, mert vége lett.Mosolyogj, mert megtörtént!" :))
Semmiképp ne hagyd el most magad! Jár társaságba, foglald le magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!