Más is "felkészül", ha strandra megy, vagy mindent ott vesz?
én mindig ebéd után megyek,és viszek magammal vizet is amit elötte lefagyasztok h jó hideg legyen. örülök h strandbelépőt ki tudom fizetni.
A fiadat meg vágd pofán legközelebb ilyet mond
Otthonról viszünk kroszit,szendvicset,üdítőt,gyümölcsöt.Nem sokat ,mert a nagy melegben keveset eszünk.A hűtőtáskában kibírja az a pár órát.A büfében csak jégkrémet veszünk,azt is ritkán.Vagy üdítőt,ha az otthonról való elfogyott.
Egyrészt,mert a strandbüfé drága.Másrészt,mert én nem tartok gusztusosnak bizonyos dolgokat.
Ritkán járok strandra, s olyankor általában innivalót viszek magammal.
Ha családdal megyünk, akkor ebédet is (szendvics, rántott karfiol, rántott hús, valamilyen gyümölcs).
Ha csak ásványvizet viszünk, akkor egy-egy lángos, hamburger belefér.
Persze ez már egy családnál tetemes összeg egy héten, de ha 9-kor nyit a strand, s előtte jól bereggelizik az ember, akkor kb. 1-2óra között lesz éhes (ekkor jöhet valamilyen gyors kaja, vagy akár rendes étkezés. Ez utóbbi már húzós áron van, hacsak nem találnak olyan helyet, ahol menü-t szolgálnak fel). Utána 4-5 körül egy főtt kukorica, fagyi vagy palacsinta beleférhet.
Ha otthonról viszed, csak a belépő árába kerül a napod, ami már így is tetemes összeg. (Olyan 1000 Ft alatt nem nagyon találsz strandot)
Ezen felül egy -egy hamburger (500.-), hot-dog (300.-), Lángos (fajtától függő: 280-580.-), fagyi: 150.-
A jégkrém már húzósabb, ha egy Magnumot veszünk (450.-)
s még nem beszéltünk az úszógumiról, karúszóról, játékról, labdáról, vizifegyverekről stb.
Egy családnak igen nagy kiadás így. De ezt is be lehet már szerezni negyedáron - féláron a Régió nagykereskedésben, vagy valamelyik hipermarketben.
Érdemes spórolni mindenen, de nem biztos, hogy a gyerekeket nem fogja vonzani az, hogy mások Óriáspalacsintával közlekednek, meg hot-doggal, ők pedig ehetik az otthoni szendvicseket. Ez a szülőre is terheket ró, hiszen a szabadsága alatt, a pihenés egy részét kénytelen a konyhában tölteni. De mindenki pénztárcája dönti el, hogy melyiket választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!