Fel tudsz vidítani? :S
Figyelt kérdés
Ma van a 13 születésnapom. Egyedül vagyok itthon, anyum annyit nem mondott hogy Boldog Szülinapot! :"((2010. júl. 17. 13:20
41/51 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Azt hogy hol lakok nem szeretném elárulni.
ma 14:18-nak üzenem hogy nem, nem tudok róla hogy azért ne mondaná direkt, mert olyan "jó" voltam.
2010. júl. 17. 16:02
43/51 anonim válasza:
Boldog szülinapot!!! Én még júniusban töltöttem be a 13mat :)
14.13mas:
Én is Dújvárosi vagyok :)
44/51 anonim válasza:
Ja, és amúgy jó a viszonyod anyukáddal? Vagy nem vesztetek össze, esetleg mérges rád valamiért?
Utolsó voltam
45/51 anonim válasza:
Happy B.day. Én Pásztói vagyok.
47/51 anonim válasza:
boldog szülinapot,legyen csokis az összes füzetlapod :)
Tatabánya?
48/51 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rossz a viszonyunk, de most már mindegy, mert tegnap este se mondott semmit :((
2010. júl. 18. 10:44
49/51 anonim válasza:
Hát akkor kérdezd meg tőle, hogy miért nem mondta :S Lehet, hogy sokat dolgozik, és elfelejtette. Vagy nem tudom...
50/51 anonim válasza:
Igen,szerintem,kérdezd meg,miért nem mondott szülinapodon annyit se,hogy fapapucs??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!