Fel tudsz nézni a szüleidre?
gyereknevelési módszereikkel kapcsolatban nem tudok, másban viszont igen
Csernust olvasol? :D
Nem, mert alacsonyabbak nálam :)
Na jó a viccet félretéve igen. Mindhármunknak fizették az egyetemet, a becsületes életre neveltek minket és a lehetőségeikhez képest mindent megadtak, illetve ha arról van szó, akkor ma is segítenek, amiben tudnak.
Fel. Igaz, hogy egyáltalán nem tökéletes a család-dolog, de mindketten őszinték velem, nyíltak és következetesek. Nem sumákolnak, nem próbálják megjátszani magukat, tisztelem őket!:)
(és én is olvastam a Csernus-könyvek egy részét)
Anyukámra, mert rossz háttérből jó ember lett és rengeteget dolgozik.
Apukámra, mert elért valamit az életben, fejlődést szakmailag. És a semmiből is várat épít.
Nagyszüleimre is, mert az össze utódjukat (gyerekek, unokák) támogatják és bástyaként állnak a rendelkezésükre.
A Páromra is még, mert egymaga fennmaradt az életben minden segítség nélkül és mégis ember lett.
És végül a Legjobbomra és Anyum férjére, őket a végtelen toleranciájuk és türelmük végett tisztelem.
Azért írtam le a többieket is, mert Ők a szűk családom.
23N
Nem. Soha!
Egész gyerekkoromban azt néztem, hogy alkoholizálnak és ütik-vágják egymást. Pénz volt piára és játékgépre, de ételre nem. Hálát adok a nagymamámnak, hogy kihúzott ebből az ocsmány szarból minket.
14 éves koromban anyámék kivágtak otthonról, ekkor vett magához a nagymamám, engem és két nővéremet. Rá fel tudok nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!