Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám megvert, mert (szerinte)...

Anyám megvert, mert (szerinte) szemtelen voltam. Szerinted jogosan kaptam a verést?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,van egy 4 éves húgom,aki csak a féltestvérem. A szüleim elváltak,a hugi pedig anyám új kapcsolatából van. A pasival 8 évet voltak együtt de mára már szakítottak. Azóta anyámnak van egy új kapcsolata kb 10 hónapja tart. Anyám még suli időbe is sokat bízta rám húgom felügyeletét,azért h ő tudjon találkozgatni az uj hapsijával,meg most nyáron is. Már kezd elegem lenni h nem tudok strandra menni vagy a barátaimmal bulizni mert a hugomra kell vigyáznom állandóan.

Ma is ugy volt h strandra megyek,este meg buliba de anyám azt mondta h nem mehetek merta tesómra kell vigyáznom. Elkezdtünk veszekedni,h miért nem mehetek és azt mondtam neki h " Minek szülted ha nem vagy képes rá vigyázni? Nem az én gyerekem,nem kértem h szülj egyet az én nyakamra!"

És ez miatt vert meg. Szerintem csak az igazságot mondtam.

Mikor megszületett hugom,igaz akkor még megvolt a pasija is akitől van, akkor is sokat segítettem a baba körül,12 évesen amit tudtam segítettem. Mikor tesóm 2 éves volt akkor mentek szét anyám meg az ő apja. Nah,akkor kezdődött az h anyám egyre többször mondta h vigyem le a játszótérre,etessem meg,fürdessem meg,vigyázzak rá este. 14 évesen még rá tudtam szedni a barátnőimet h legyek velem ott a játszótéren,de mára már nekem ez nyűg.

és nem arról van szó h akkor kell vigyáznom a tesómra amikor anya dolgozik. Amikor ő szórakozni megy,amikor az uj barátjával találkozik,amikor a munkatársaival beül vhova,szóval mindig! Jó,volt olyan h én ajánlottam fel h menjen nyugodtan nekem ugysincs dolgom vigyázok a hugomra,csak h ez már rendszeres lett. És anyám nem veszi figyelembe h nekem is lehet programom,vagy van más dolgom mint a hugomra vigyázni

2010. júl. 17. 12:39
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Hát pont azért kellett elvetetnem a babát,mert anya azt mondta h ne szüljek az ő nyakára gyereket. De ő meg nagyon úgy látszik h az én nyakamra szülte a hugomat,és mikor ezt a szemére vetettem jól megvert.

Egyébként meg anyám egyáltalán nem pénzel,mióta tudok dolgozni diákként azt teszem,és szoktam anyámnak is adni a fizumból 10.000Ft-t. Meg ha kell vmi inkább a barátomtól kérek,ő amúgy is mindig tukmálja h fogadjam el.

Ha befejeztem a sulit,és el tudok menni dolgozni össze is fogunk költözni,már alig várom. Aztán akkor anyám kereshet magának más bébicsőszt

2010. júl. 17. 13:32
 22/57 anonim ***** válasza:
93%
Ez az üljünk le, dumáljuk meg dolog nálatok sajna nem fog működi,anyád bebizonyította. Vele ezek szerint nem lehet értelmesen beszélni, mert ha valami nem tetszik neki eldurran az agya. Az enyém is ilyen, 17 és fél évesen ott hagytam, ennek már 10 éve. Nem is beszélünk, az óta is haragszik.De sajnos nem nagyon tudsz mit tenni ellene, mert ha ellenkezel fel fog pofozni. A babát meg jobb, hogy nem tartottad meg, mert még magad is gyerek vagy. Ezek után pedig jobban kellene vigyáznotok.
2010. júl. 17. 13:43
 23/57 A kérdező kommentje:

Mia barátommal akkor elég sok alternatívát felsoroltunk neki. Barátomnak van egy keresztanyja csak az ország másik felén. Ő felajánlotta h költözzek hozzá,járjak ott suliba,és ő segít mindenben amiben tud. De anya nem negdte meg,h elköltözzek,és csak azt hajtogatta h nem fogok az ő nyakára szülni. Még azon a lehetőségen is elgondolkodtunk akkor barátommal h ilyen helyettes szülőkre bízzuk a babéát amig én nem fejezem be a sulit,éás majd látogatjuk mindig,de mig a sulit befejezem az 2 év,és a gyerek lehet h idegennek tekintett volna minket.

Meg lehet h jobb is így h nem szültem meg,de lehetett volna ezt másképp is mondani. meg ő ugyanazt csinálja velem amit ő nem akart h tegyek vele.

2010. júl. 17. 13:51
 24/57 anonim ***** válasza:
1%
Az hogy az anyád tart el vagy a pasid nem sok különbség. Nem túl szép dolog. Ezért való 16 éves csajhoz, 16 év körüli fiú és nem egy felnőtt.
2010. júl. 17. 13:53
 25/57 A kérdező kommentje:

szeretem a barátom és ő is engem. És nem tart el,csak ha szeretnék venni magamnak vmit akkor tőle tudok kölcsön kérni. Mindig vissza szoktam adni ha nem is egybe,akkor részletekbenn.

azt meg én nem veszem pénzelésnek h otthon lakok,meg fürödhetek és ehetek

2010. júl. 17. 14:00
 26/57 A kérdező kommentje:
meg anyámnak nem az a kötelessége h eltartson?
2010. júl. 17. 14:06
 27/57 anonim ***** válasza:
6%
Téged, de mást nem (pl a gyereked nem- és az is eltartás hogy otthon marad vele) és nem örökre. És kötelességeid neked is vannak.
2010. júl. 17. 20:14
 28/57 anonim ***** válasza:
77%
Minél előbb költözz el,ha van rá módod,csak félő hogy a húgod issza meg majd a levét,mert drága anyucid nem fog megváltozni,és ha viszket majd a p*ncija,simán otthon hagyja egyedül,a hugodat.
2010. júl. 17. 22:38
 29/57 A kérdező kommentje:

20.14

Hát ja nem kötelessége eltartani a gyerekem,amugy csak 2 évről lett volna szó... de ő meg elvárja h én mindig rendelkezésre álljak ha a hugomra kell vigyázni. Én nem szülhettem a nyakára,ezt így kijelntette de mikor én a szemébe mondom h minek szült ha nem képes rá vigyázni és nem az én gyerekem,nem kértem h szüljön egyet az én nyakamra akkor jól megver,és azt hangoztatja h milyen szemtelen vagyok.

Még 2 évet kell kibírnia h eltartson.... aztán úgyis össze költözök barátommal

2010. júl. 18. 11:36
 30/57 anonim ***** válasza:
92%
A helyedben kijelenteném anyudnak hogy mától kezdve nem figyelsz a hugodra amíg ő szórakozik.Egy több gyerekes anyának elöbb a gyerekeivel kell foglalkoznia nem a hirtelen képpbe került kandurral randizni.Azért szép dolog hogy vigyázol a hugodra, még ha akaratod ellenére is-legalább tudod hogy valakire az idők során tudsz majd számítani.Mellesleg ha a verés többször is előfordulna jelentsd fel.Nagykorúsítatni is tudod már magad...vannak kibúvók.
2010. júl. 18. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!