Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálom?

Sterre kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátommal már lassan 4 éve hogy együtt vagyunk ebből lassan 1 éve hogy együtt is lakunk a közös házunkban! Engem múlt hónapban operáltak és még mondhatni azóta is, lábadozok'' és sajnos 2-3 hónapig nem is dolgozhatok! Viszont mióta műtöttek a barátomra nem lehet számítani segítségileg! Mivel gyomor műtétem volt diétás ételeket kell ennem és figyelnem kell hogy az injekciókat amiket kaptam mikor adom be magamnak! A barátomra viszont nem számíthatok mivel kértem hogy segítsen legalább bemászni a kádba és az volt a válasza hogy munka után van és hagyjam mert fáradt! (persze amint hazajön munkából ahol ő csak 8 órát dolgozik én dolgoztam mindig 12-13at, szóval hazajön és le ül játszani a számítógép elé és egész nap ott van!) Múltkor véletlenül elfelejtettem hogy nem szereti a rizst és csak úgy magamnak azt csináltam és kiverte a hisztit hogy egész nap otthon vagyok de ha hazajön ő rendes kaját persze meg sem érdemel.

Vezetni persze nem vezethetek ugye és kellett mennem vissza a kórházba hogy kiszedjék a varratokat persze akkor se ért rá hanem elment valahova szóval apóst kellett megkérnem. Mióta ki kerültem kórházból nem vagyok sem jobban se rosszabbul de orvos szerint ez még rendben van. Múltkor kint teregettem és meghallottam hogy a barátom telefonon az anyjával beszél hogy én egy semmirekellő vagyok és folyamatosan sírok hogy mennyi bajom van bezzeg ő... Szarul esett persze csak magamra vettem hogy tényleg én lehetek a hibás. Nővérem pedig azt mondta hogy nehogy magamra vegyem mert a barátom a vétkes. Szerintetek? Ha kell még mesélek!

2019. okt. 18. 22:53
1 2 3 4 5
 31/42 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ügyes vagy tudod miért hisztizett mert kereshet uj cselédet lábtörlőt. Ne engedd vissza soha többet.. Légy erős.
2019. okt. 19. 14:49
 32/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg a sok segítséget.
2019. okt. 19. 14:50
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól döntöttél, hogy kidobtad. Ez egy undorító féreg, gondolom az anyjánál is ki volt nyalva a segge.

Megerdemled a boldogságot. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2019. okt. 19. 15:20
 34/42 anonim ***** válasza:
96%
Csak vissza ne engedd!!! És hidd el, fogsz találni másik normális valódi párt.
2019. okt. 19. 18:03
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Jól döntöttél, egyedül többre mész, mint ezzel a hülyegyerekkel. Így legalább csak magadról kell gondoskodnod és nem kettőtökről. Egyébként nekem "csak" szalagszakadásom volt, de majd' becartam amikor a vécére ki kellett mennem, szóval elhiszem, hogy egy műtéti heg is rohadtul tud fájni.

Az anyjával megérdemlik egymást, majd jól meglesznek együtt.

2019. okt. 19. 19:25
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán értem mit kell segíteni a kadnal. Elég ha a terdedet hajlitod, nem? És nem azt műtötték. Vagy milyen hatalmas kadad van? Na mindegy. Egy hónap után meg már csak élénk rózsaszín hegednek kellene lenned. Amivel persze ugrálni még nem érdemes de azért temetni se kell magad. Viszont ha kijelentette hogy nincs gusztusa hozzád akkor nem teljesen mindegy hogy tulreagalod e vagy nem?
2019. okt. 20. 06:26
 37/42 anonim ***** válasza:
87%
Elment? Ezt úgy kell érteni h TENYLEG elkoltozott? Vagy csak elviharzott haza es mar megint nálad van? Ha az első akkor hatalmas gratula, nem hitten volna h lesz merszed és tenyleg kidobod. Írd meg legyszi h tenyleg nem fogadtad vissza.
2019. okt. 20. 08:19
 38/42 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti. Nincs nagy kadam az biztos viszont lehajolni hogy megkapaszkodjak meg nem nagyon tudok és a varratokat is még bennem hagyták. Jövő héten megyek megnézetni.

Utolsó pedig. Igen megmondtam neki hogy ennyi. Összecuccolt és elment. De tegnap óta a falunak panaszkodik persze mindenki nekem mondja vissza.

2019. okt. 20. 12:27
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Szuper szuper szuper. :D Tenyleg ketelkedo voltam, biztos voltam benne h nem teszed meg, mint olyan sokan, vagy h visszafogadod. De! Hatalmas gratula, így ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád!!!!!!

Mostantol minden konnyebb lesz. Kevesebb hazimunka, kevesebb főzés, anyagiakban sem lesz rosszabb, viszont nyugalom több lesz es esély egy normális kapcsolatra. Panaszkodik? Ő baja :D

2019. okt. 20. 13:18
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam a 36os. Én úgy szoktam hogy a falra teszem a kezem és ennyi elég hogy belemaszak. Bár kicsit eltertem a témától de ez talán segít.
2019. okt. 20. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!