Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálom?

Sterre kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátommal már lassan 4 éve hogy együtt vagyunk ebből lassan 1 éve hogy együtt is lakunk a közös házunkban! Engem múlt hónapban operáltak és még mondhatni azóta is, lábadozok'' és sajnos 2-3 hónapig nem is dolgozhatok! Viszont mióta műtöttek a barátomra nem lehet számítani segítségileg! Mivel gyomor műtétem volt diétás ételeket kell ennem és figyelnem kell hogy az injekciókat amiket kaptam mikor adom be magamnak! A barátomra viszont nem számíthatok mivel kértem hogy segítsen legalább bemászni a kádba és az volt a válasza hogy munka után van és hagyjam mert fáradt! (persze amint hazajön munkából ahol ő csak 8 órát dolgozik én dolgoztam mindig 12-13at, szóval hazajön és le ül játszani a számítógép elé és egész nap ott van!) Múltkor véletlenül elfelejtettem hogy nem szereti a rizst és csak úgy magamnak azt csináltam és kiverte a hisztit hogy egész nap otthon vagyok de ha hazajön ő rendes kaját persze meg sem érdemel.

Vezetni persze nem vezethetek ugye és kellett mennem vissza a kórházba hogy kiszedjék a varratokat persze akkor se ért rá hanem elment valahova szóval apóst kellett megkérnem. Mióta ki kerültem kórházból nem vagyok sem jobban se rosszabbul de orvos szerint ez még rendben van. Múltkor kint teregettem és meghallottam hogy a barátom telefonon az anyjával beszél hogy én egy semmirekellő vagyok és folyamatosan sírok hogy mennyi bajom van bezzeg ő... Szarul esett persze csak magamra vettem hogy tényleg én lehetek a hibás. Nővérem pedig azt mondta hogy nehogy magamra vegyem mert a barátom a vétkes. Szerintetek? Ha kell még mesélek!

2019. okt. 18. 22:53
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
98%

Egyáltalán nem reagálod túl. Erre az emberre nem számíthatsz, nincs melletted, mikor szükséged lenne rá.

Javaslom, hogy rövid úton zárd le ezt a kapcsolatot, mert sosem fog változni.

2019. okt. 18. 22:55
 2/42 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a párod nem szeret téged. Még annyira sem képes,hogy besegítsen a kádba... Jobban jársz, ha minél hamarabb szakítasz.
2019. okt. 18. 22:58
 3/42 anonim ***** válasza:
97%
Döbbenettel olvasom, amit írsz! Te komolyan nem tudod a választ??? Neked ez komolyan kérdés??? Mesélsz ahelyett, hogy már rég otthagytad volna? Nőjél már fel, kislány! Holnap költözöl a szüleidhez! Holnap!
2019. okt. 18. 23:10
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg nem szeret. Tudod úgy van hogy jóban ÉS rosszban! Úgy tűnik neki csak akkor a jó ha kiszolgálod vissza felé már nem. Szóval nem, nem te reagálod túl, szakíts minél előbb!
2019. okt. 18. 23:50
 5/42 A kérdező kommentje:

Nekem már sajnos 10 éve nincsenek szüleim viszont a házat 19 évesen saját önerőmből vettem és tényleg a minimális kölcsönt vettem fel rá amit jövőre már le is tudok fizetni! A barátom persze ebbe egy centet nem adott bele de nem is kértem mivel a ház és a vele járó gondok az enyém! Viszont engem úgy neveltek hogy ha gond van gondolkozzak el a megoldásán ne csapot-papot otthagyva elrohanjak! Ebben viszont tényleg nem voltam biztos. Naponta csinálom persze a házimunkát persze egyedül nehéz! Anyósék csak pár házzal arrébb laknak és igazából utóbbi időben ellenem vannak mert szerintük én csak vagyok! Anyósom még a fejemhez is vágta múlt héten hogy őt már 12x műtötték és még sem játssza el úgy a haldokló embert mint én. Pedig én nem is panaszkodok soha csak segítséget kérek.

Azt kifelejtettem az írásomból hogy már beszéltem a barátommal erről és azon a napon még segítőkész volt de másnap kezdődött minden elölről. Hozzáteszem múltkor azt vágta a fejemhez hogy meg vágva már nem is tetszem neki, nincs hozzám gusztusa. Persze tényleg nagyon rosszul esett nekem is. Mióta már otthon vagyok külön alszunk mivel első éjszaka annyit forgolodott álmában hogy hason vágott többször. Ezért persze nem hibáztatom viszont nekem borzasztóan fájt utána több napon át a varrat.

2019. okt. 18. 23:51
 6/42 anonim ***** válasza:
99%

Nyugodtan költözzön haza a 12x műtött anyukájához.

Tényleg rakd ki, mert ennek nem lesz jó vége! Sőt, már most is egy kalap izé.

2019. okt. 19. 00:00
 7/42 anonim ***** válasza:
98%

Hagyjad már az anyósodat, semmi közöd hozzá! Milyen közös lakásotokban, ha az kizárólag a tied? Hogy nem jutott eszedbe már réges rég kivágni ezt a szemétládát!? Az anyóssal-apóssal ne is beszélj, ne vedd fel nekik a telefont, ne állj meg nekik az utcán, ne engedd be a házba! Nincs velük dolgod!

A pasit holnap kirakod! Mért nem tetted már meg?! Ne hagyd, hogy fűt-fát ígérgessen, nem lesz jobb! Gazember! Nem állsz le vele beszélgetni, ugyan már, ez nem megfutamodás, ez a szükséges életrevalóság! Ezt szómágiával nem lehet megoldani, a megoldás a szakítás! Nincs egy jó "tökös" barátnőd? Az kellene neked!

2019. okt. 19. 00:09
 8/42 A kérdező kommentje:
Nincs jó tökös barátnőm ezt én fogom elintézni! Köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 19. 00:18
 9/42 anonim ***** válasza:
63%
Nem fogod te kirakni soha, altalaban a hozzad hasonloan szr kapcsolatban szenvedok ne mm tesznek semmit....
2019. okt. 19. 00:35
 10/42 Savlekotő ***** válasza:
100%
Rakd ki,ha nem megy és mondjuk megüt fel jelented.. Viszont mióta műtöttek a barátomra nem lehet számítani segítségileg.. Intő jel,az ilyet ilyenkor kell lapátra tenni megúszva a későbbieket mikor még törött lábbal is a másikat kell szolgálnod.
2019. okt. 19. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!