Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálom?

Sterre kérdése:

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátommal már lassan 4 éve hogy együtt vagyunk ebből lassan 1 éve hogy együtt is lakunk a közös házunkban! Engem múlt hónapban operáltak és még mondhatni azóta is, lábadozok'' és sajnos 2-3 hónapig nem is dolgozhatok! Viszont mióta műtöttek a barátomra nem lehet számítani segítségileg! Mivel gyomor műtétem volt diétás ételeket kell ennem és figyelnem kell hogy az injekciókat amiket kaptam mikor adom be magamnak! A barátomra viszont nem számíthatok mivel kértem hogy segítsen legalább bemászni a kádba és az volt a válasza hogy munka után van és hagyjam mert fáradt! (persze amint hazajön munkából ahol ő csak 8 órát dolgozik én dolgoztam mindig 12-13at, szóval hazajön és le ül játszani a számítógép elé és egész nap ott van!) Múltkor véletlenül elfelejtettem hogy nem szereti a rizst és csak úgy magamnak azt csináltam és kiverte a hisztit hogy egész nap otthon vagyok de ha hazajön ő rendes kaját persze meg sem érdemel.

Vezetni persze nem vezethetek ugye és kellett mennem vissza a kórházba hogy kiszedjék a varratokat persze akkor se ért rá hanem elment valahova szóval apóst kellett megkérnem. Mióta ki kerültem kórházból nem vagyok sem jobban se rosszabbul de orvos szerint ez még rendben van. Múltkor kint teregettem és meghallottam hogy a barátom telefonon az anyjával beszél hogy én egy semmirekellő vagyok és folyamatosan sírok hogy mennyi bajom van bezzeg ő... Szarul esett persze csak magamra vettem hogy tényleg én lehetek a hibás. Nővérem pedig azt mondta hogy nehogy magamra vegyem mert a barátom a vétkes. Szerintetek? Ha kell még mesélek!

2019. okt. 18. 22:53
1 2 3 4 5
 11/42 Savlekotő ***** válasza:
80%
Sajnálatos látni h mai pasikból korcsok lettek,8 orás irodás munkába is bele rokkannak,de sajnos az anyjuk neveli őket ilyenné,aki születéstől nyalja a seggüket,persze h a barátnőtől is azt várják h fél bénán is szolgáljanak,mint vmi anyapótlék.
2019. okt. 19. 00:46
 12/42 A kérdező kommentje:
Nem vártam el tőle soha hogy meló után még megszakadásig engem ápoljon mert él tudom magam látni. Viszont a kádban nagynehezen tudtam így is be mászni az injekcióm pedig a szomszéd szúrja mivel félek a tűtől! Persze a barátom ebben is tudna segíteni mert az orvosom felajanlotta hogy megmutassa neki hogy hogyan adja be nekem de azt a kifogást találta hogy ő fél nekem beadni és fél hogy bajom esik! Szóval igazából a szomszédhoz baktatok át minden reggel és minden este hogy segítsen mert én szerencsétlen vagyok. Persze neki azt hazudom hogy a barátom éjjel nappal dolgozik. Viszont sajnálom a szomszédot is hogy most ő rá akaszkodtam és szégyenlem a barátom.
2019. okt. 19. 00:49
 13/42 anonim ***** válasza:
98%
Mit nyafogsz, mit magyarázkodsz? Dobd ki! A szomszédod meg kibírja, ha egy pár napig napi 2x2 percre átmész hozzá.
2019. okt. 19. 01:48
 14/42 Savlekotő ***** válasza:
98%
A szomszéd többet ad mint a párod ezen gondolkodj el..
2019. okt. 19. 01:50
 15/42 anonim ***** válasza:
98%

A szomszédod szívesebben segít, mint a barátod. Szerintem ez mindent elárul.

Csak akkor vagy neki jó, ha mindent megadsz neki, amint neked is kéne segítség, már nehezére esik, sőt, még kritizál is. Ő egy ilyen műtét után kb a meghalás szélén állna, nemhogy még főzzön, házi munkázzon.

Egy ilyen emberre a későbbiekben sem fogsz tudni számítani. Gyereknevelésben sem segítene.

Szerintem neked nincsen szükséges egy hátráltató emberre.

A hozzáállásán nem fog változtatni.

2019. okt. 19. 04:12
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Az a gyerek melletted egy nulla. Vágd ki az utcára. nem holnap! Még ma!

Ha nem teszed meg, akkor te is egy nulla leszel.

Mindened rámegy. Az egészséged, az egész életed.

2019. okt. 19. 05:17
 17/42 anonim ***** válasza:
98%
Elpazarolod rá az éveidet. Ez már nem lesz jobb, ha kijelentette, hogy nincs gusztusa hozzád. Bármennyire is fáj neked szakíts vele, mert csak élősködik majd rajtad.
2019. okt. 19. 05:32
 18/42 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Nem reagálod túl. Segítséget nem kapsz, helyette játszik. A faszi önző, olyan mértékben,amit ebben a kapcsolatban nem lehet már kijavítani. Zárd le a dolgot! Küldd haza!

Épülj fel! Javítsd az önértékelésedet! Utána új élet efy férfivel!

2019. okt. 19. 05:42
 19/42 anonim ***** válasza:
77%

Szóval csak akkor vagy jó, ha mindent megcsinálsz az ő kénye kedve szerint, aztán este rendben van egy kis hancúr.

Most ez nincs, akkor már nem kellesz.

Az elején azt írtad a közös házatokba, aztán azt írod a tiédbe? Azért ez szakítás esetén nagyon nem mindegy.

A tűről mondjuk annyit, hogy azt az egyet az én párom sem vállalta mikor kellett, de minden mást megcsinált, nekem főzni meg házimunkát se nagyon kellett abban azbidőszakban.

De ha te még mindig úgy gondolod, hogy de ez egy rendes ember, akkor üljetek le, beszéljétek meg. Mond el neki a problémáidat, mond el mit szeretnél, aztán meglátjátok mire juttok.

2019. okt. 19. 06:03
 20/42 anonim válasza:
94%

Hogy tudtatok egymásba szeretni? De most komolyan!

Az előttem lévő válaszadók már mind leírták, de van egy sanda gyanúm, hogy te az a típus vagy, hogy te azért is maradsz egy ilyen szenvedő kapcsolatban és évek múlva, mikor már teljes emberi roncs vagy, fogsz lépni. Sajnos aki ezt írta, jól lepontozták, de könnyen lehet, hogy az igazságot írta.

Ha lehet minél hamarabb írj vissza, hogy most mi a helyzet, mertél-e szólni és beszèlni neki erről vagy tényleg olyan besz*ri típus vagy, aki marad a mostani helyzeténél.

2019. okt. 19. 06:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!