Éreztétek már úgy, hogy túl sok a hihetetlen sztori ebben a kategóriában?
Gondoljátok köze lehet a millió kamureghez, amikkel valószínűleg egyetlen ember rendelkezik? A mai üzeneteim közt ez fogadott:
Igen. Szerintem nem túlzás ha azt mondjuk hogy a kérdések fele kamu. Néha nagyon csodálkozom rajta hogy nem veszik észre a válaszolók...
Az meg még elképesztőbb számomra, hogy milyen emberek tesznek fel kérdéseket. Például képzeljetek el egy 36 éves érett nőt (akár saját ismerőst) aki leül és gyakorin kérdezi meg hogyan elengedje e valahová a gyerekét. Várja a válaszokat, és aszerint fog dönteni, hogy a zinterneten mit mondtak neki. Vagy amikor valaki itt szavaztatja meg hogy elváljon e. Ez csak két példa volt, de tele van ilyen kérdésekkel az oldal. Egyszerűen döbbentetes.
Én ma 6 levelet kaptam tőle:
RilannaTr30 Szia :) ma 15:20 Megnéz
RilannaTr49 Szia :) ma 15:19 Megnéz
RilannaTr59 Szia :) ma 15:14 Megnéz
MariaLooe83 Szia :) ma 15:01 Megnéz
MariaLooe74 Szia :) ma 15:01 Megnéz
RilannaTr89 Szia :) ma 14:49 Megnéz
Tekintve, hogy mind más kérdésre jött akár 1 percen belül és sok ember kapott ilyen levelet, szerintem valami robot.
Szerintem ma mindenki kapott ebből a kamu hirdetésből.
Ettől függetlenül maga a tény, hogy a kérdések nagy része kamu, elszomorító. Nekem az a bajom, hogy akármelyik kategóriába megyek be, számteck, közlekedés, már oda is beette magát az örök magányos bombanős-munkaügyis kérdező és minden második kérdés tőle jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!