Hallottam egy sztorit. Mit szóltok hozzá?
Nem hiszem a sztorit. Kamionos vagyok én is, ha ilyen történik, hamar híre megy a kollégák közül. Nem hallottam róla. Ezzel együtt, ha mégis megtörtént, megérdemlik a támadók, engem is ért már lopás, támadás.
Mi az hogy benyúlt? Nyitva volt? Ébren volt a kolléga, ezeket a rablásokat éjjel csinálják. Ha ébren volt észrevette volna időben, hogy feltörik a fülkét, hatszor odébbállhat annyi idő alatt. Ha rácsapta az ajtót, miért lőtte fejbe? És hogyan, az üvegen keresztül? Az fülke magasan van, ha becsapja az ajtót, a támadó lejjebb kerül, a földre, olyan szögben bajos lőni. Én még nem láttam, hogy pisztollyal járna valaki. Kés, baseball - ütő, egyebek előfordulnak. Lőfegyvert még nem láttam senkinél. És vigyázz: a kamionosok között van pár "nagy mesélő".
Haka, azt ne feledd el, hogy kés volt annak az alkarnak a kezében :D Egy késsel hadonászó alkar mennyivel veszélyesebb kinézetű már, mint egy kés nélküli? :D
Én jártam már Singföldön, szkander VB-n. ott a rendfenntartó erők késekkel voltak felszerelve. A kés nélküli alkarok voltak a plebs, amelyeknek a kezében kés volt, azok voltak a rendőrök. A pisztoly ismeretlen fogalom náluk, mert ami már hatékony lenne, az akkorát rúg, hogy az azt fogó alkar is elrepül az ellenkező irányba. A puska és a csúzli már nehézfegyverzetnek minősül, mert két alkar kell a működtetéséhez!
Szóval vigyázz az alkarokkal, mert kiszámíthatatlanok tudnak lenni ám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!