Van helyszíni bírságom 50ezer forint, ami azert volt mert nem álltam meg a zebrán, és kikértem tárgyalásra, és most lesz a tárgyalásom 24. én. Azt hallottam tárgyaláson lejjeb vehetik a büntetés összegét? Ez hogy működik helyszíni bírság tárgyalásán?
Lejjebb vihetik, de mivel erre rájön a perköltség (bíró, ügyész, ügyvéd díja) és a bizonyítási eljárás során használt eszközök, pl kamerafelvétel, ha van ott térfigyelő kamera, a tanúk költségei, pl ha beidézik a rendőrt, aki megfogott és az útiköltségtérítést kér stb, úgy vélem megközelítőleg 150 ezerbe fog kerülni, hogy kapsz egy határozatot 49 500 Forint bírság + 150 ezer forint perköltségről.
Remélem megérte. :)
Ezt akkor szokták mikor valaki tudja bizonyítani, h neki van igaza és jogtalan volt a bírság.
Kajak azt hitted, h majd bírótól kezdve.mindenki azért össze fog ülni, h neked kevesebb legyen a bírság?
Hát te kajak idióta vagy.
Majd ne felejts el részletfizetést kérni, hidd el kell majd!
Lenne két kérdésem.
1. Valóban nem követtél el szabálysértést?
2. Tudod bizonyítani hogy nem követtél el szabálysértést?
Amennyiben mind a két kérdésre nem a válasz akkor 100.000 ft alatt biztos hogy nem fogod megúszni. De inkább 150.000 ahogy előttem is mondták.
Általában ilyet akkor csinálnunk ha a bírság nem jogos és tudjuk bizonyítani azt hogy nem követtünk el szabálysértést.
Neked úgy kellett volna megközelíteni a zebrát, hogy meg tudj állni.
Szerintem üld le a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!