Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megbolondult a testem vagy mi...

Megbolondult a testem vagy mi a fene ez? (a hihetetlen sztori bővebben lent)

Figyelt kérdés
Eddig is tisztában voltam vele, hogy iszonyatosan nehezen hízok, sosem voltam még 57 kiló felett, de amit az elmúlt napokban tapasztaltam az ijesztő és teljesen reményvesztetté váltam. Szombat esete lefekvés előtt mértem a súlyomat és 56,4 kg-t mutatott, vasárnap reggel ez 55,4 volt, ami egészen hétfő reggelig (azaz máig) változatlan volt, ugyanis ma reggel 8-kor 54,4 kg-t mértem, természetesen úgy, hogy előtte már a rutinszerű reggeli vécézés is megvolt. És most jön amit képtelen vagyok felfogni: Kivételesen kihagytam a reggelit, mert sietnem kellett egy megbeszélésre (késésben voltam) és miután 10:40 körül hazaértem a mérleg 53,7 kg-t mutatott. Majdnem sírógörcsöt kaptam, mert már lassan 2 hónapja folyamatosan kondizok, hogy egy kis izmot szedjek fel, természetesen az egészséges tápanyagokat (fehérje szénhidrát stb.) is próbálom nagyobb mennyiségben bevinni, de döbbenetes, hogy egyszer kihagyok egy reggelit és egyből fogyok több mint fél kilót. EZ HOGY A FENÉBE LEHETSÉGES? 0,7 kg csak úgy képes "elpárologni" egy fél délelőtt alatt? Most már kezdem átérezni a kövérek helyzetét, akik képtelenek fogyni csak én vagyok a másik véglet. Szerintem sosem fogom megérni, hogy legalább 60 kiló legyek és ilyen gyenge/girhes hímneműként (mert férfinak nem lehet engem nevezni) fogok meghalni. Segítsetek kérlek, mert belebetegszem! :'(

2016. okt. 10. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Túl sokat méregeted magad, amúgy a testsúly reggel mindig kevesebb, ha este méred, akkor több.
2016. okt. 10. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg éjjel lehült a mérleg, igy kevesebbet mér
2016. okt. 10. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindegy, végleg feladtam, hogy valaha is normális férfi testsúlyom lesz, de a kondizást nem hagyom abba, legalább mozgok valami. Minden kommentelőnek köszönöm, hogy válaszolt.
2016. okt. 10. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
25 éves korodra kialaku a csonttömeged, ne az izmokat várd, ha nem hagyod abba a kondit 3 év alatt 5x vastagabb lesznek a csontjaid, mert a kondi az a váz és törzs te megy.lehet soha leszel izompacsirta, de a nőni fogsz abban biztos lehetsz, széles vállak, olyan terebéllyes leszel, mint a fa koronája.
2016. okt. 17. 02:13
 5/6 anonim válasza:
Az a közelegy kilóvalószínű, hogy víz volt. Amúgy ha izmokat akarsz, akkor tényleg sokat kell enni és nem mindegy, hogy mit. Keress rá a Sárga Kapszulára.
2016. okt. 22. 16:42
 6/6 anonim válasza:
jóég srác,nem tudom még olvasod-e,de ne becsméreld magad, a tested miatt pláne,még teszel is a változásért,és nem csak siránkozol,ez pedig a legjobb. elég hibás gyakorlat,de általános hogy a testi paraméterek alapján határozzák meg önmagukat emberek,ami azok változásával nő vagy csökken.(evolúciós dolog gondolom,de túljutottunk már ezen azthiszem.) és nem az ép testben ép szellem elvére gondolok, az sokkal több mint hogy kigyúrtam magam és én vagyok a férfi. tedd meg amit jónak érzel testmozgás terén,és ne sanyargasd magad basszus,az önbecsülés néha elszáll,de nemár h az izom tartsa csak rajtad,jó leszel. plusz vigyázz emiatt a kisebbségi komplexusra,sokan kezdik így és még kigyúrva is az beszél belőlük(pl ha becsmérlik aki nem olyan nagy és erős mint ők). ez jusson néha eszedbe.
2016. okt. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!