Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom exe vigyàz a fiamra,...

A pàrom exe vigyàz a fiamra, ez engem zavar, tènyleg èn vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Van közös lànyuk., s egy ève szültem a fiam. 2-3 èvig ment ex ès pàrom közt(igy köztem is) az ellensègeskedès, àm hirtelen 1 ève anyuci meg tàltosodott, s bizony van,hogy ô vigyàz a fiamra vagy a mostoha lànyom oda cipeli (16) külföldön èlünk mindenfèle csalàd nèlkül. persze engem ez az egèsz nagyon zavar. pàrom mindig ràmtàmad,ha felmerem hozni a tèmàt mit hisztizek??! tènyleg èn vagyok a hülye???

2019. okt. 11. 22:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
3%

Akkor próbálkozzunk meg ezt értelmezni.

A kérdezőnek van egy párja, aki férfi. A párnak, van egy közös lányuk, meg egy egyéves fiúk.

A kérdező párjának aki férfi, van egy exe, meg vele közösen egy lánya, és előfordul, hogy az ex vigyáz az egyéves kicsi fiúra, meg néha a kérdező mostohalánya viszi el magával.

És igen, te vagy hülye, a kérdésre válaszolva. Mondd el értelmesen mi zavar és mit akarsz. Egyáltalán, hogy tudja a 16 éves csaj elvinni a picit? Nem is értem.

2019. okt. 12. 08:55
 32/38 anonim ***** válasza:
27%
Engem is zavarna. A párod miért akarja, hogy az exe vigyázzon a kisfiúra? Olyankor te nem érsz rá?
2019. okt. 12. 09:59
 33/38 anonim ***** válasza:
21%
*én csak kommenteket jöttem olvasni*
2019. okt. 12. 10:12
 34/38 Savlekotő ***** válasza:
71%
Gyerekgyár itt is van,de 8 általános nincs abban biztos vagyok. Ha élesben is így kommunikálsz nem csoda h folyton konfliktusban vagy a fél világgal. :(
2019. okt. 12. 11:26
 35/38 anonim ***** válasza:
61%
Kerdező, téged nem tisztel a párod. Az exével közös ügyeket nyilván rendeznie kell, de a ti családi életetekbe nem kéne őt beengednie. Áldás a barátságos viszony a volt házastársak között, de nem úgy, hogy az ex már majdnem köztetek van az ágyban. A férjed vagy nem látja, hol a határ, vagy egyik nő sem számít neki igazán, de élvezi, hogy kettő van.
2019. okt. 12. 20:03
 36/38 A kérdező kommentje:
na igen! valahogy így èrzem èn is. tehàt jogosan “hisztizek”. ez meg nyugtat. ☺️
2019. okt. 12. 20:38
 37/38 anonim ***** válasza:
74%

Sokszor el kellett olvasni, mire felfogtam. Nem, nem jogos. Mit keres a párod exénél a TI közös kisfiatok? A lány milyen jogon viszi el?

Pároddal próbáld normális hangnemben megbeszélni, ha nem megy, a helyedben pakolnék és hazamennék!

2019. okt. 12. 20:44
 38/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem azon a ponton kellene szakítani ha a pár egyik tagja a másik szempontjaira aszongya hogy "hiszti". Undorító egy szokás.

Ha téged ez a helyzet hogy az exi vigyáz a kisfiadra, valami miatt zavar, és ő a párod szeret(ne) téged akkor vegyen már téged is figyelembe, ne elemezgessen téged hogy szerinte hiszti avagy sem, hanem fogadja el hogy neked mi fontos.

2020. aug. 16. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!