A pàrom exe vigyàz a fiamra, ez engem zavar, tènyleg èn vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Van közös lànyuk., s egy ève szültem a fiam. 2-3 èvig ment ex ès pàrom közt(igy köztem is) az ellensègeskedès, àm hirtelen 1 ève anyuci meg tàltosodott, s bizony van,hogy ô vigyàz a fiamra vagy a mostoha lànyom oda cipeli (16) külföldön èlünk mindenfèle csalàd nèlkül. persze engem ez az egèsz nagyon zavar. pàrom mindig ràmtàmad,ha felmerem hozni a tèmàt mit hisztizek??! tènyleg èn vagyok a hülye???2019. okt. 11. 22:14
11/38 A kérdező kommentje:
Szòval mègis lehet engem èrteni...no de ne tèrjünk el a tàrgytol... ilyenkor ti mit tennètek a helyemben?
2019. okt. 11. 23:08
12/38 anonim válasza:
Kiírnék egy értelmezhetetlen kérdést gyakorikérdésekre, hogy hülye vagyok-e. Ja, ez pipa.
13/38 A kérdező kommentje:
a kèrdès annak szól, aki meg èrtett. jo èjt!
2019. okt. 11. 23:21
14/38 anonim válasza:
Ne engedd, hogy oda vigyék a fiad.
15/38 qkker1 válasza:
Hárommillió kommunikációs formát ismerek /akárcsak C-3PO/, de ettől én is lefagytam!
16/38 anonim válasza:
A #11es valaszolo rokona a kerdezonek.
17/38 anonim válasza:
Ha nincs segítségetek, és a párod sem ellenzi, az exék is jól fogadják; vedd úgy, hogy legalább van kettesben szabad időtök.
18/38 A kérdező kommentje:
oke nem engedem oda, de ebbôl van a konfliktus
2019. okt. 11. 23:31
19/38 anonim válasza:
Azt tennénk a helyedben, hogy megvennénk A magyar helyesírás szabályai c. könyvet és szorgalmasan tanulmányoznánk!
20/38 A kérdező kommentje:
Okay! Ôszintèn szólva nem tudom mièrt zavar, de zavar. egyszerûen nem bírom tùl tenni magam ezen, vagy elfogadni. valószínüleg a sok konfliktus miatt a tini lànnyal, aki ugy èrzem az anyja èrzèseit vetíti ki ràm.
2019. okt. 11. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!