A pàrom exe vigyàz a fiamra, ez engem zavar, tènyleg èn vagyok a hülye?
"a sok konfliktus miatt a tini lànnyal, aki ugy èrzem az anyja èrzèseit vetíti ki ràm."
Mi van??? Ha szültél egy fiút, és a lány a tiéd akkor azok a saját érzéseid..
Inkább írd le azon a nyelven, amit ott beszélnek, ahol élsz. Akkor talán két nyelven nem érünk majd.
Amennyire ki tudtam bogozni, vigyázz te a gyerekedre, ha nem tetszik, hogy más vigyáz rá.
Miért hagyod az 1 éves gyerekedet egy tinilányra akivel nem kedvelitek egymást???
Vigyázz te vagy az apuka az 1 éves kisfiadra és nincs gond.
Kérdező, te írni magyar jól nem., Te jót akar, de nem lefesteni tud, az. Én javasol te türelem, pontosság. Érteni? Ha nem, mondok te másként.
1. Az írásod borzalmas, kétségbeejtő. Vedd a fáradtságot, és ha írsz, akkor használd rendesen a közpntozást és a helyesírást megfelelően, különben nem fogjuk megérteni. Mielőtt elküldöd az érzelmeid miatt felböfögött lírát, olvasd át a költeményt egyszer.
2. A párod exe nem bántja a gyereket, az ex kölyke sem. Itt te vagy az, aki az 5 év feszültségét kivetíted erre a gyerekfelvigyázásra.
3. Ha az egyik szülőnek nem tetszik a dada, akkor azt közösen, együtt kell megoldani. Ez bizalmi dolog. Ezt a párodnak is el kell fogadnia. Ha neked nem tetszik az ex, akkor vigyátatok a fiúra felváltva a pároddal! Vagy fogadjatok bébiszittert! Állj ki az álláspontodért határozottan, de finoman!
1 éves gyereket én max. az apjára vagy a mamákra bíztam rövid időre, a párom exére én se bíztam volna, se a kamasz mostohafiamra. Igaz, ez az opció fel sem merült :)
Ha a mostohalányodra bízod és nem ő vigyáz rá, hanem elviszi az anyjához, akiben nem bízol, hát ne bízd rá a kisfiút. Keress más megoldást, pl. bébiszitter. Vagy mondd meg a lánynak, hogy nem viheti el a gyereket máshoz - ha nem szívesen vállalja a felügyeletet, vagy nem ér rá, mert más dolga van, akkor szóljon.
Az anyuci “meg táltosodott”?
Egyrészt egybe, megtáltosodott, másrészt ismered egyáltalán a szó jelentését?
Csak én nem értem, hogy tud kikerülni a szülő felügyelete alól egy 1 éves gyerek úgy, hogy utána konkrétan más lakásban más ember gondjaira legyen bízva? Még ha a 16 éves lány fel is veszi, mégis miért hagyod, hogy elvigye? Te kib.aszott gyereked, akár a zsarukat is ráhívhatnád, hogy mégis mi jogon veszi el??
Szerintem simán hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!