Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom exe vigyàz a fiamra,...

A pàrom exe vigyàz a fiamra, ez engem zavar, tènyleg èn vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Van közös lànyuk., s egy ève szültem a fiam. 2-3 èvig ment ex ès pàrom közt(igy köztem is) az ellensègeskedès, àm hirtelen 1 ève anyuci meg tàltosodott, s bizony van,hogy ô vigyàz a fiamra vagy a mostoha lànyom oda cipeli (16) külföldön èlünk mindenfèle csalàd nèlkül. persze engem ez az egèsz nagyon zavar. pàrom mindig ràmtàmad,ha felmerem hozni a tèmàt mit hisztizek??! tènyleg èn vagyok a hülye???

2019. okt. 11. 22:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
23%

"a sok konfliktus miatt a tini lànnyal, aki ugy èrzem az anyja èrzèseit vetíti ki ràm."

Mi van??? Ha szültél egy fiút, és a lány a tiéd akkor azok a saját érzéseid..

2019. okt. 11. 23:43
 22/38 anonim ***** válasza:
95%
A párom exe meg az exem párja nem ugyanaz.
2019. okt. 12. 06:33
 23/38 anonim ***** válasza:
93%

Inkább írd le azon a nyelven, amit ott beszélnek, ahol élsz. Akkor talán két nyelven nem érünk majd.

Amennyire ki tudtam bogozni, vigyázz te a gyerekedre, ha nem tetszik, hogy más vigyáz rá.

2019. okt. 12. 06:38
 24/38 anonim ***** válasza:
87%

Miért hagyod az 1 éves gyerekedet egy tinilányra akivel nem kedvelitek egymást???

Vigyázz te vagy az apuka az 1 éves kisfiadra és nincs gond.

2019. okt. 12. 07:04
 25/38 anonymousreview60 ***** válasza:
89%

Kérdező, te írni magyar jól nem., Te jót akar, de nem lefesteni tud, az. Én javasol te türelem, pontosság. Érteni? Ha nem, mondok te másként.

1. Az írásod borzalmas, kétségbeejtő. Vedd a fáradtságot, és ha írsz, akkor használd rendesen a közpntozást és a helyesírást megfelelően, különben nem fogjuk megérteni. Mielőtt elküldöd az érzelmeid miatt felböfögött lírát, olvasd át a költeményt egyszer.

2. A párod exe nem bántja a gyereket, az ex kölyke sem. Itt te vagy az, aki az 5 év feszültségét kivetíted erre a gyerekfelvigyázásra.

3. Ha az egyik szülőnek nem tetszik a dada, akkor azt közösen, együtt kell megoldani. Ez bizalmi dolog. Ezt a párodnak is el kell fogadnia. Ha neked nem tetszik az ex, akkor vigyátatok a fiúra felváltva a pároddal! Vagy fogadjatok bébiszittert! Állj ki az álláspontodért határozottan, de finoman!

2019. okt. 12. 07:35
 26/38 anonim ***** válasza:
24%
Hát fura, hogy a férjed ilyen jóban van az exével, mikor te utálod őt. Én is utálnám, meg azt is, hogy ezek szerint együtt kell mozogni velük mindenhova - azt mondod, külföldön éltek. Hogy kerültetek oda mind a négyen? Vagy ott mentek szét és jöttetek össze ti? Mindenesetre gáz, olyan, mintha két felesége lenne a hapsinak, a nők meg megosztják a terheket. Szerintem az lenne a normális, ha elköltöznétek onnan a kisfiúval együtt, a nagylány meg látogatna a ti költségeteken, ha egyáltalán akarja látni az apját.
2019. okt. 12. 07:46
 27/38 anonim ***** válasza:
85%

1 éves gyereket én max. az apjára vagy a mamákra bíztam rövid időre, a párom exére én se bíztam volna, se a kamasz mostohafiamra. Igaz, ez az opció fel sem merült :)

Ha a mostohalányodra bízod és nem ő vigyáz rá, hanem elviszi az anyjához, akiben nem bízol, hát ne bízd rá a kisfiút. Keress más megoldást, pl. bébiszitter. Vagy mondd meg a lánynak, hogy nem viheti el a gyereket máshoz - ha nem szívesen vállalja a felügyeletet, vagy nem ér rá, mert más dolga van, akkor szóljon.

2019. okt. 12. 07:52
 28/38 anonim ***** válasza:
92%

Az anyuci “meg táltosodott”?

Egyrészt egybe, megtáltosodott, másrészt ismered egyáltalán a szó jelentését?

2019. okt. 12. 08:21
 29/38 anonim ***** válasza:
91%
Segítene a megértésben, ha nem lőnéd tele az írásodat magyarban nem létező karakterekkel. Vagy állítsd át a gépedet magyarra, hogy normálisan tudj írni (google segít hogy kell, 3 kattintás az egész, és nem, nem számít, hogy külföldön élsz), vagy ha ez nem megy, inkább egyáltalán ne használj ékezeteket. A témához pedig, szerintem te kevered a feszültséget, ha normálisan ellátja a gyereket, akkor örülj, hogy van egy kis szabadidőd.
2019. okt. 12. 08:25
 30/38 anonim ***** válasza:
83%

Csak én nem értem, hogy tud kikerülni a szülő felügyelete alól egy 1 éves gyerek úgy, hogy utána konkrétan más lakásban más ember gondjaira legyen bízva? Még ha a 16 éves lány fel is veszi, mégis miért hagyod, hogy elvigye? Te kib.aszott gyereked, akár a zsarukat is ráhívhatnád, hogy mégis mi jogon veszi el??

Szerintem simán hülye vagy.

2019. okt. 12. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!