Miért van az akinek kreol bőr van azt mindjárt cigánynak nézzik? Nekem is kreol bőröm van. De azért nem vagyok olyan fekete mint az ördög:-) ) Mással is van ilyen?
Figyelt kérdés
Ahova csak megyek vissza kérdezik a nevem, német nevem van.. és ferde szemmel néznek rám.. Apu kékszemű szőke hajú... Anyu meg kreolbőrű.. inkább rá hasonlítok. Mindenki megkérdezi az az apád?? én máshogy képzeltem el! Mondom igen? És hogy? nagy darab...stb na mondom szép.. Köszönöm a válaszokat.19L2010. júl. 15. 10:30
11/15 A kérdező kommentje:
Én primitiv??
2010. júl. 15. 10:47
12/15 anonim 

válasza:

Én egyáltalán nem szégyellném ha valaki cigánynak nézne a bőrszínem miatt.. Amúgy meg vannak hófehér bőrű cigányok is, akikről ha ő maga állítaná se hinnéd el hogy cigány :D
Utálom az olyan embereket, akik ha már meghallják a cigány szót, akkor gyűlölködnek. Semmilyen bőrszínnél és hovatartozásnál nem kell általánosítani.
Persze gondolom nem sokan értenek most velem egyet, de én nagyon sok tisztességes cigányt ismerek, akiket többre becsülök, mint az olyanokat, akik úgy ítélik el őket, hogy nem is ismerik. Na számomra az olyan ember: undorító.
13/15 anonim 

válasza:

Engem mindig nyáron/kora ősszel szoktak cigánynak nézni, mert alapvetően olyan bőröm van, h 10 percig a napon vagyok, rögtön barnulok. Az a vicces az egészben, h szőke hajam, és zöld szemem van. Egyszer majdnem nekem esett 5-6 roma gyerek, h milyen jogon festem be a hajam, h magyarnak látszódjak, milyen egy utolsó vagyok. Meg kellett mutatnom a személyimet, mert nem hitték el, h tényleg úgy hívnak, amit mondok nekik. Mert a vezeték és a kereszt nevemen is látszik, h magyar vagyok. Megmutattam, aztán bocsánatot kértek, meg h összekevertek valakivel. Én csak néztem, h ezek ilyet is tudnak?
14/15 anonim válasza:
velemis ugyan ez van. igen pici szemeim vannak, de azért annyira nempicik. és a szemem alatt is sötétebb karikák vannak, aminek utána olvastam és a vékony bőr miatt van, krémet kell rá venni és eltűnik, meg a vashiányom miatt. igénytelen se vagyok. nem hazsnálok olyan szavakat hogy "dik" amit a mai gyerekek. elég intelligens vagyok mások elmondása szerint. jó tanuló vagyok, nem beszélek mocskosul felnőttek jelenlétében. és elég rossz érzés amikor lecigányoznak:/
15/15 anonim válasza:
énis az vagyok én engem se cigányoztak le soha:D
de a mai fiatalok aztsem tudják mi az a kreol bőr. igaz énis a mai fiatalok közé tartozom de én tudom mer nekem is az van és én szeretem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!