Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanátok a menyeteknek,...

Mondanátok a menyeteknek, hogy fogyjon le, ha kövér lenne?

Figyelt kérdés
Kb. 85 kg. Más gondom nincs vele.
2010. júl. 15. 04:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ma 6.34 voltam. Én anyós vagyok :)
2010. júl. 15. 18:01
 22/30 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem inkább neked kéne egy kicsit hiznod.
2010. júl. 15. 18:02
 23/30 anonim ***** válasza:

hát ja 157 cm-hez a 40 kg kórosan sovány

ha meg egészségesen étkezik a menyed és hormonproblémája van, akkor nem épp ő tehet róla...a 2 éves gyereket meg miért ne szoptathatná? :-o...mondjuk egy kis közös családi sportra ösztökélhetné a férje...

10:11-es voltam

2010. júl. 15. 18:08
 24/30 anonim ***** válasza:
37%

Kedves anyós...

egyrészt,örülök neki hogy az én anyósom nem egy ilyen rosszindulatú tipikus anyós...hála az égnek..

másrészt,85 kiló az szerintem nem a világ teteje,nem olyan nagy probléma..én sokkal több vagyok...üzenem neked meg az egyik válaszolónak,aki írta hogy genetikailag nins kövér ember...hogy igenis van!!!!!!

van egy nagyon súlyos betegségem,ami többek között azzal jár,hogy túlsúlyos vagyok...ez van..gyógyszeres kezelés is nehezen segít a problémán..

DE a párom egy vékony srác,aki elfogad annak,aki vagyok...a kerek popsimmal és kis pocimmal együtt...a kerek arcommal,és nagyobbacska combommal együtt...

az anyósom vagy apósom egyszer sem mondta hgy fogyjak le..sőt,mondták hogy így vagyok szép,jó...EZ VAGYOK ÉN!!!

Múltkor csak annyi volt,hogy megjegyeztem az anyósnak hogy a betegségemen kívül még plusz feljött rám egy két kiló,miota a fiával vagyok..és ő csak mosolyogva mondta h igen..

ennyi..

85 kiló az semmi...ha én lehetnék annyi,boldog lennék..de nem vagyok,mert itt van ez a frénya betegség,ami megkeseríti az életemet...és nem tudok mit tenni...beteg vagyok,elég baj ez nekem..

a menyednek is az ha hormonproblémái vannak...

nem kéne bántanod..

mégcsak gondolatban sem

inkább egyél dupla adagot te..

ha a fiadnak jó ,akkor fogadd el

nem neked kell vele együtt élni,szexelni...

attól még mutathat jó példát a gyerekeinek,hogy dundi kicsit...nekem is duci az édesanyám,mégse etetett zsíros kenyérrel állandóan,hanem legtöbbször egészséges kaja került az asztalra...

őszíntén szólva,ismeretlenül is azt mondom hogy egy tipikus zsörtölődős anyós vagy...és szégyeldd el magad hogy át akarsz formálni egy másik embert,akihez úgymond nincs semmi közöd....

2010. júl. 15. 20:17
 25/30 anonim ***** válasza:
Tényleg tipikus rosszindulatú anyós vagy, ugyan miért is kellene beleszólnod? Az összes ismerősödet ezzel cseszteted? Hálát adok az égnek, hogy az én anyósom nem ilyen:S Nyilván csak te gondolod, hogy "kucu", de már megbocsáss, te felnőtt emberként némileg szánalmas vagy, hogy ez a legnagyobb problémád. Örülj inkább, hogy a fiad boldog, és van egy egészséges unokád! De nem, rosszindulatú asszonyság inkább keres valami kifogásolnivalót, mert egyszerűen nem bírja a mája, hogy valaki boldoggá teheti a kicsi fiát, és kiegyensúlyozott életet biztosít neki. Egyszerűen féltékeny vagy, és óvodai szintű piszkálódással éled ki. Javaslom, hogy a saját házad táján sepregess előbb!
2010. júl. 15. 21:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Semmi közöd a menyed súlyához se, meg ahhoz se, meddig szoptatja a gyerekét.

Ennyi.

2010. júl. 15. 22:57
 27/30 anonim ***** válasza:

Te 40 kiló vagy? Akkor már inkább a 85.

Bár azt nem értem, miért kaptam 23%-ot arra a válaszomra, amiben az egészég fontosságát hangsúlyoztam.

De... mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja, nekem ettől nem lesz rosszabb.

2010. júl. 16. 08:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kaptál annyi százalékot, mivel a meny pontosan ismeri a saját súlyát és mégsem akar fogyni, hiszen szoptat és mint az tudott, szoptatás alatt nem ajánlatos fogyni. Tehát ő pontosan tisztában van a saját súlyával, tudatosan nem változtat rajta. Tehát tökre nem érdekelné anyós monológja a témával kapcsolatban...
2010. júl. 20. 08:18
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem is az a legnagyobb gond, hogy bele akarsz pofázni más dolgaiba, ami neked kb. mindegy...hanem, hogy tiszteletlen vagy azzal a nővel szemben, aki boldoggá teszi a fiad és szült neki egy gyermeket(neked unokát).

Persze, ha belelátnánk lehet más férges dolog is a kapcsolatban, csak nem mondod és ezzel akarod bántani.

Ne szólj egy szót sem, nem a Te dolgod!

2010. nov. 27. 00:54
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Közöd hozzá?

Ha én kövér lennék, és anyósom beszólna, hogy fogyjak le, biztosan leoltanám egy velős szöveggel.

Ha a fiad így szereti, mi közöd van hozzá? Nem tudhatod, miért nem tud lefogyni...lehet, hogy hormonális oka van.

Ennyire felszínes vagy? Te talán genetikai csúcs vagy? Rajtad minden hibátlan, tökéletes?

Tipikus rosszindulatú anyós vagy.

Ha én lennék anyós, engem csak az érdekelne, hogy a nő szeresse a fiamat, hogy milyen az alakja, leszarnám.

26/L

2011. szept. 8. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!