Mondanátok a menyeteknek, hogy fogyjon le, ha kövér lenne?
Én biztos nem mondanám.
Talán mondjuk akkor,ha valami betegség kapcsán muszáj lenne leadnia!
te talán 40kg vagy?
ha így tetszik a fiadnak, miért kellene lefogynia?
miért kell egyáltalán mindenkinek lefogynia???
akkor mindenki egyforma lenne, és a plázacicák se tudnának parádézni...
ehh...
tipikus anyós vagy...
lehet, hogy a fiadnak így tetszik és ha lefogyna már nem is tetszene neki annyira
amúgy nagyon nehéz, mert könnyen meg lehet bántani és ha ő így érzi jól magát...
nem érdemes, mert akkor talán egy egész életre megutál
én sem szeretném, ha valaki ezt mondaná nekem
Bár még nem vagyok anyós,de szerintem mondanám.Nem rosszindulatúan,hanem egészségnevelési szempontból.Most is osztogatom az észt ismerőseimnek,tesóimnak,sőt ha jó,és megvalósítható fogyókúrás ötleteket találok a neten,akkor linkeket is küldözgetek.Nem tudom,valahogy tudom úgy csinálni,hogy ne legyen sértő,hanem látszik a segítő szándék,mert nem sértődnek meg.(mondjuk van egy kis EÜ-s hátterem)
Én nem vagyok túlsúlyos,de azért "plázacica" méretű sem,mert odafigyelek.A felmenőim betegségeit tudva, én nagyon nem akarnék 60 évesen 120 kg-os,amputált lábú,cukorbeteg,2 infarktuson túlesett öregasszony lenni.
Én azt javaslom,hogy ha jó a viszony köztetek,akkor próbáld meg,de csak szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!