Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefáradtam. Mit tegyek?

Belefáradtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A problémám az lenne,hogy egyszerűen nincs pénz,mindenki ki cseszik apámmal(ő nevel)egész nap dolgozik és kap 2e ft-ot, amit egyből kajára költ és el is megy,hol van munkája,hol nincs sajnos.Annyira nincs már pénz,egyszerűen 1 napra nem tudunk elmenni nyaralni:(Én mehettem volna nyári munkára,ami el is lett intézve,de 1 hetem csúszott és utána meg már nem volt kedvem menni.Amit olyan szinten bánok,hogy már szétmarcangol a bűntudat és a lelkiismeretem, már ettől is ki vagyok,hogy,hogy lehettem ilyen lusta,mert,akkor most lenne pénz:(de nincs mit tenni, nem mentem...annyi dolog van ahova szeretnék járni és beiratkozni,de erre nincs pénz és nem is lesz,ha csak nem nyerünk,vagy nem lesz apámnak munkája.Anyám segít amennyit tud,de még ez is kevés,szóval amennyink van az mind benzinre,meg kajára megy.Próbálok gyűjteni,de hát nagyon ritkán kapok és,akkor is nagyon keveset és ezzel, így se megyek sokra.Apám teljesen ki van már,hogy nem tud semmit megadni,amit szeretnék és még ráadásul a bátyám,se akar rajtunk segíteni,egy forintot nem ad. Szóval senki nem segít,se munka,se szerencse és ráadásul a házat se tudjuk eladni és ha nem adjuk el,akkor elveszik....

Mit tehetnék?:(

Nagyon kész vagyok anyám,apám egyaránt.

Sokan írják/mondják,hogy a pénz nem boldogít,na ez a legnagyobb baromság,ha van pénzed,mindent megkaphatsz és megvehetsz,ha nincs pénzed,egy senki vagy a világ szemében:(

Bocsánat nagyon hosszú lett,de remélem veszitek a fáradtságot,hogy elolvassátok és válaszoltok rá...Köszönöm

15/L

2010. júl. 14. 18:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
18:26os vagyok. Akik írták a "minek kocsi"s szöveget, azok minden bizonnyal nagyon jó megélhetésűek, és nekik is van kocsijuk. Nem olyan egyszerű mint ahogy ők gondolják. Egyébként még amit tehettek, hogy mindenből a legolcsóbbat veszitek, említetted, hogy Pesten laktok, vagy legalábbis Pest megyében. ha városban, akkor könnyebb a helyzet. Ha van tesco, akkor például választhattok mindenből tesco gazdaságost, tescos mosópor ( pár 100ft, pár ezer helyett), tescos WC papírt, tescos tésztát...stb. Nem olyan jó minőségű, de ha kevés a pénz,. akkor ez van.
2010. júl. 14. 19:08
 22/27 A kérdező kommentje:
jaj és nagyon köszönöm,mindenkinek az eddigi válaszát:)
2010. júl. 14. 19:09
 23/27 A kérdező kommentje:

Sztem egyértelmű,hogy ilyen helyzetben a legolcsóbbat vesszük mindig,mindenből.

De azért köszönöm!

2010. júl. 14. 19:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
19: 08assal teljes mértékben egyet értek. Van még tescos fogkrém, tescos margarin, tej, zsemle, kifli ez-az, rengeteg dolog, amivel tudtok spórolni. Mikor édesapám munkanélküli volt mi is ezt tettük. Minden követ meg kell mozgatni. Keress munkát, érnek a gyümölcsök, lehet azokat is szedni pénzért, címerezni is lehet majd, stb.
2010. júl. 14. 19:11
 25/27 A kérdező kommentje:
Igen,gondolkoztam ezen is,hogy valahol keresek másik munkát.
2010. júl. 14. 19:14
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és még amit tehetsz, a legegyszerűbb, MOST AZONNAL KIKAPCSOLOD A SZÁMÍTÓGÉPET, és nem fogyasztod az áramot!
2010. júl. 14. 19:17
 27/27 A kérdező kommentje:

Hát rendben,de csak ez megy, meg a hűtő semmi több...

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 14. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!