Szerintetek mit csináljak a párommal? Mi értelme ennek? Már belefáradtam. A többi lent
Miből éltek?
Valakinek dolgoznia kell.
Válj el, egy éhes szájjal máris kevesebb van a nyakadon!
Így van, etetné a franc a lusta disznaját!!!!!!!!!!!
Nem is kérdés....zavard el a fenébe!
Még a két picinek a szájától vonja el a falatot... tudod, mikor hagynám!
az én unokabátyám detto ilyen.Csak ott 4 gyerek van,és már jóideje nem dolgozik ő sem,sőt még az otthoni teendőket is a felesége vagy az anyja csinálja meg,ő meg egyész nap csak a számítógép meg a tv előtt ül.MOst kezdte az ovit a legkisebb gyerek és így a felesége ment vissza dolgozni.
Hát sztem ha tudsz akkor válj el és dobd ki!!!Én biztos nem etetném,meg mosnék egy ilyen disznó emberre.Én 3 éve vagyok együtt a párommal és 2 éves a lányunk,de csak egyszer ejtené ki a száján hogy nem megy dolgozni!!!Nem lenne tiszta ruha meg főtt kaja előtte az biztos!!!
3. vagyok ismét!Elvenni nem tudná tőled még akkor sem ha albérletbe laknál a gyerekekkel.
Nálunk is most megy a huzavona mert a párom agybeteg anyja szerint mi nem neveljük jó a gyereket és nem érdemeljük meg ezért szaladgál a gyámügyre..Ahol persze jó kiröhögték,mert...(most csak láthatást kapott azt is csak 6 hetente 1 órát felügyelet mellett) az egyik családsegítős ismerősöm mesélte hogy még egy bizonyítottan prostitól sem vehetik el a gyereket ha rendesen megvan a gyerekének mindene(tapasztalta).
Kérj tanácsot az ottani családsegítőtől,gyermekjóléti szolgálattól vagy az önkormányzattól.Biztos segíteni fognak,nekünk is sokat segítettek!
kedves 12:08-as!!Na azért megnéznélek ilyen helyzetben mennyire lenne nagy a pofád és kidobnád-e a gyerekeid apját!!??
A hülye liba meg te vagy,mert nem tudsz normálisan válaszolni a kérdésre!!!
És még primitív is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!