Szerintetek mit csináljak a párommal? Mi értelme ennek? Már belefáradtam. A többi lent
előzőnek:
nincs igazad, egy ilyen lusta trógerrel miért kellett gyereket vállalni? azért, hogy egyel több sérült gyerek nőjön fel a sz.ar gyerekkora miatt?
Ha jól értelmeztem a leírtakat, te odamentél "eltartónak+cselédnek" egy pasi lakásába. Ez azt jelenti hogy csinált neked gyereket, arra van családi pótlék + Gyes a gyerekekre. A pasi csak azért csinálta ezt, hogy ő linkeskedni tudjon, agyerek csak alibi, hogy család vagytok. Valójában tudja hogy függsz tőle.
Amúgy eléggé butus vagy, ha egy ilyennek gyereket szültél. Minek kellett???? Te is felelőtlen vagy a pasid meg egy linkóci.
Állj lábra, nem olyan pici az a 18 hós gyrek sem! Titokban keress munkát---ha találtál menj el dolgozni, és abban a hónapban keress albérletet. Valami olcsót de mással is megoszthatod. Költözz el. A kereseted+családi pótlék+ gyes elég lesz. Ha 70 ezret is keresel+24-30 ezer+28500 a gyes, de ezt nem tudom. ebből urasan megtudsz élni, ha nincs a pasid és nem drága az albi.
Okosan kell csinálni. Kaphatsz segéyleket is, lehet igényelni, pl. egy számlát állnak a szociális hatósság ha kérvényezed.
A link pasit örökre koptasd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!