Hány éves korától engednéd meg a lányodnak, hogy együtt aludjon a barátjával?
én 15 voltam,mikor édesanyám megengedte, hogy az akkori pasim nálunk aludjon.. először külön szobába tervezte, de hajnalban átszöktem a sráchoz :D persze semmi nem történt,mert annyi eszünk volt. a srác akkor volt 19. aztán mikor másodjára jött szóba az ott s együtt alvás, persze anyu belátta, h felesleges minket külön hálóba teremteni,mert úgy is átmászok hozzá éjjel :D persze akkor már fél éve együtt voltunk,és anyu ismerte már eléggé a fiút.
20/L
nekem anyám eddig még csak egyszer engedte meg, hogy nálunk aludjon a barátom, akkor kb. 4 és fél hónapja jártam vele. de amúgy gyakran alszunk egymással, tudja anyám is, csak nem nálunk, hanem pl. haveroknál, vagy nála.
15/L
én nem a kort tartom vízválasztónak,hanem a kapcsolat stabilságát és időtartamát.
16 éves kor előtt viszont ellenzem!
túl sokan esnek teherbe 14 évesen mostanság!
én 15 évesen aludtam eggyüt először barátommal. (5 hét után)
vagyis ő aludt nálunk...azóta nagyon sokszr aludtunk már eggyüt....és higgyétek l nincs olyan hogy csak "ölelkezős" meg ilyen este...főleg a tinik közt....én az vagyok nekem elhiheteitek
16 voltam, párom 22, mikor ott aludtam náluk, pár hónap járás után. Ha lesz gyerekem ő is így lesz kb. Persze ez tőle is függ majd, hogy milyen lesz.
Hülyén hangzik, de mindig is komolyabb, érett típus voltam. Azóta is együtt vagyunk barátommal.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!