Hány éves korától engednéd meg a lányodnak, hogy együtt aludjon a barátjával?
Az én lányommégcsak 2 éves...
de azt hiszem, olyan 14-15 éves kora körül.
Bár én még tini vagyok szerintem ha már fél éve együtt vannak és ismered a fiút akkor már 15-16 évesen meg lehet engedni.15-nél korábban nem engedném meg:)
15/L
18
engem is akkor engedett anyukám.
ö is tudta hogy élünk sexuális életet, de az ott alvást csak 18 éves koromtól.
14-15 éveset nagyon nagyon korainak tartom, még sexre is, de ottalvásra meg végképp.
egyébként volt egy nagyon jó rész az egyik korházas sorozatnak. a lány 14 éves volt és anyuka elvitte nödokihoz, ahol kiderült rendszeres nemi életet él a kislány, mire anyuka mondta hogy tudja és ö kontrolálja engedi hogy a fiu ott aludjon mert akkor ö mindenröl tud.
na aztán ezen a vizsgálaton az is kiderült hogy akislányka terhes. és anyuka rögtön elakarta vetetni. de a kislány ezt nem akarta. és igaza van ha anyuka megengedte az ottalvást akkor anyukának a feleösége is hogy gyermekkoru lánya terhes és viselje a következményeket.
Én 17 éves voltam, amikor először ott aludtam.
Nekem sosem kellett engedélyt kérnem. Anyukámmal olyan jó kapcsolatban vagyok, hogy mindig mindent megbeszéltünk.
Akkoriban még diszkózni jártunk, és diszkóból mindig hajnali 5 körül mentem haza. Aztán amikor ott aludtam a barátomnál, akkor is ötkor haza mentem. Anyukám szólt rám, hogy minek kelek fel ezért ötkor, elég akkor hazamennem, ha "természetes keléssel" felkelek.
Remélem nekem is sikerült ilyen kapcsolatot kialakítanom a majdani gyemekemmel.
Elso vagyok. Az also korhatart elfelejtettem... 14 evesen semmikeppen nem engednem, 15 evest is korainak tartom. Ha 15 evesen kezdenek jarni es legalabb fel eve egyutt vannak, akkor talan-talan, de inkabb egy evvel kesobb.
En 17 evesen vesztettem el a szuzessegemet az elso nagy szerelmemmel /nem elso barat volt/, fel ev utan engedtek az egyuttalvast a szuleim egymasnal. De egy honappal korabban mar ottalvos buliba elengedtek, pedig tudtak, h a parom is ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!