Miért ellenzik sokan az abortuszt?
Nem értem az embereket ellenzik az abortuszt be akarják tiltani miért?
Gondoljunk csak bele vannak olyan szexuális együttlétek amiből nem kívánatos gyerek születne meg. Ha utána intézetbe végzi, vagy utcán, kukába, temetőbe akkor megszülessen? Nincs joga senkinek bírálni az élethez való jogot de szerintem, nem mindig kell azt választani. Beteg bébi esetén nem biztos hogy jó ha megszületik a gyerek.
Nem tudom az éremnek mindig két oldala van.
Azért mert akárhogy is nézzük, gyilkosság!! Ajánlom, hogy az interneten nézz végig egy videót, és máris rádöbbensz, miért! Ha valaki egy ilyen után is megteszi, az nem ember az Én értékrendem szerint! Viszont, ha a vizsgálatok kimutatják, hogy beteg lenne a baba, akkor tényleg nincs más választás, mindenkinek jobb úgy.
Ja, hát ha van eszük szexuális életet élni, akkor legyen már a védekezésre is!!!!
Szomorúan látom, hogy ebben a felszínes világban semmi nem számít! Becsúszik a baba? Hoppá.. Ááá, nem gond, megyünk abortuszra! Kit érdekel, egy picike emberi lény kicsinyke élete.. Pedig mennyivel emberségesebb, és érettebb dolog lenne a védekezés..
4 hós baba anyukája (24éves)
Előző vagyok
létezik esemény utáni tabletta is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!