Miért ellenzik annyian az abortuszt?
én úgy vagyok, hogy inkább valaki vetesse el, mint megszüli a 12.iket a semmibe és jövője sem lesz a gyereknek, csak a hajléktalanség, lopás és bűnözés, vagy egyszerűen semmi nem jut neki.
nagyon sokan vannak akik egyszerűen nem védekeznek és ki tudja hányadik abortuszokon estek át.
Ez mindig annak a dolga aki éppen abban a szituban van és az ő felelőssége is, a következményeit is ő viseli. Ezt nem szabályozhatja törvény meg vallás sem.
Odafennt majd elszámol vele mindenki. De senkinek nincs joga ilyesmibe beleszólni és ítélkezni mások felett.
Én 27 éves vagyok, fogamzásgátlót szedek és van munkahelyem, de még nem érzem magam érettnek anyának, ezért ha úgy alakulna lehet ( nem biztos ) hogy én sem tartanám meg. De ez hadd legyen az én döntésem és ne más döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!