Végeznek abortuszt amikor még nincs szivhang?
Hát ha a mensi elmaradásakor tesztelsz,és pozi,és azonnal doki,talán még nem lenne szivhang mire oáig jutnál,de a 6. hétben szokott már lenni.
De miért fontos ez ennyire?
6. hét előtt nm végzik el!! 6. héten meg már van szívhang.
Ez tuti.
Úgyhogy sajna meg kell várni, míg kifejlődik. Nem tudom ,hogyan lehet gyorsan elintézni, mert 2 beszélgetésen kell megjelenni a családsegítőnél vagy hol, az meg úgy van, hogy nem tudom hány napnak el kell tellne a 2 beszélgetés közt!!!
figyu. nekem azt mondta a doki 1 éve, hogy 6. hét előtt nem végzik el a beavatkozást. 6. héten meg szokott lenni szívhang.
én is így szerettem volna, ahogy Te.
Remélem azért neked sikerül!!
Amíg nem látnak szívműködést, addig elvileg nem is számít bizonyítottnak a terhesség, tehát nem valószínű, hogy elvégzik.
Amúgy már az 5. héten (tehát a menstruáció elmaradása utáni héten) elkezd dobogni a szíve, csak ez akkor még nem látszik az ultrahangon. Szóval esélytelen, hogy megelőzd a szívműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!