Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsináltattam a Myheritage...

Megcsináltattam a Myheritage DNS tesztet es ez az eredmény jött ki?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek milyen százalékban megbízható a Myheritage?

Csak a nevemet takartam ki pirossal.

23/L

2019. aug. 31. 14:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

20: Igen a GedMatchen vannak nagyon jó kalkulátorok, illetve, hogy össze tud vetni, mely moden populációkhoz állsz legközelebb.

Itt nekem a magyart általában az osztrák, vagy a kelet-német követi, majd a szerb vagy horvát.

Ami hasonlóan egész jól fejlődik az a MyTrueAncestry. Ezt tudom ajánlani. Még fejlesztik, de elég sok régészeti leletből nyert mintával bírnak már.

Itt nekem a legközelebbi a vaskori szkíta, utána a vizigót, és kelta (gall, ahogy ott írják).

De a GedMatch "ancient" kalkulátora is szkíta, középkori magyar, és mindenféle germán, esetleg cseh leletekkel kötött össze.

2019. szept. 2. 21:00
 22/28 anonim ***** válasza:

A Gedmatch nekem elég szép egyezést hozott a Loschbouri emberrel ( [link]

Talán ez volt a legerősebb az összes közül.

2019. szept. 2. 22:25
 23/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gedmatchen is megcsináltam a k36-os kalkulatorral a tesztet es ez jott ki.

[link]

Mennyire pontos szerintetek?

Illetve Gedmatchen melyik a legpontosabb kalkulator?

2019. szept. 2. 22:27
 24/28 A kérdező kommentje:
Ez alapjan Örmény, észak kaukázusi is van bennem.
2019. szept. 2. 22:28
 25/28 A kérdező kommentje:
Valakii?:)
2019. szept. 3. 10:37
 26/28 anonim ***** válasza:

Én a FB-csoportban szoktam ilyeneket kérdezni, ott relevánsabb választ kaphatsz. Láttam, hogy már ott vagy (én irányítottalak oda).

Én nagyon laikus vagyok a témában, érdemben nem tudok mit mondani.

2019. szept. 3. 11:37
 27/28 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ugyan ide válaszokat szoktak írni, ezért előre is elnézést kérek, de én egy kérdéssel fordulnék hozzád.

1 hónapja (pontosan aug. 22-én) elsőbbségivel küldtem el a My Heritage-nek az én és családom 4 db DNS tesztjét. A nyomonkövetés azóta is azt írja, hogy nem érkezett meg a laboratóriumba.

Neked összesen mennyi időbe telt a postázástól a kiértékelés?

Aggódjak?

Köszönöm szépen előre is a válaszodat!

2019. szept. 24. 22:38
 28/28 anonim ***** válasza:
89%
Én ugyan nem a kérdező vagyok, de tudok válaszolni. Tavaly november végén küldtem vissza a mintákat és január elején lett eredmény.
2019. szept. 25. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!