Megcsináltattam a Myheritage DNS tesztet es ez az eredmény jött ki?
Szerintetek milyen százalékban megbízható a Myheritage?
Csak a nevemet takartam ki pirossal.
23/L
20: Igen a GedMatchen vannak nagyon jó kalkulátorok, illetve, hogy össze tud vetni, mely moden populációkhoz állsz legközelebb.
Itt nekem a magyart általában az osztrák, vagy a kelet-német követi, majd a szerb vagy horvát.
Ami hasonlóan egész jól fejlődik az a MyTrueAncestry. Ezt tudom ajánlani. Még fejlesztik, de elég sok régészeti leletből nyert mintával bírnak már.
Itt nekem a legközelebbi a vaskori szkíta, utána a vizigót, és kelta (gall, ahogy ott írják).
De a GedMatch "ancient" kalkulátora is szkíta, középkori magyar, és mindenféle germán, esetleg cseh leletekkel kötött össze.
A Gedmatch nekem elég szép egyezést hozott a Loschbouri emberrel ( [link]
Talán ez volt a legerősebb az összes közül.
Sziasztok! Gedmatchen is megcsináltam a k36-os kalkulatorral a tesztet es ez jott ki.
Mennyire pontos szerintetek?
Illetve Gedmatchen melyik a legpontosabb kalkulator?
Én a FB-csoportban szoktam ilyeneket kérdezni, ott relevánsabb választ kaphatsz. Láttam, hogy már ott vagy (én irányítottalak oda).
Én nagyon laikus vagyok a témában, érdemben nem tudok mit mondani.
Kedves Kérdező!
Ugyan ide válaszokat szoktak írni, ezért előre is elnézést kérek, de én egy kérdéssel fordulnék hozzád.
1 hónapja (pontosan aug. 22-én) elsőbbségivel küldtem el a My Heritage-nek az én és családom 4 db DNS tesztjét. A nyomonkövetés azóta is azt írja, hogy nem érkezett meg a laboratóriumba.
Neked összesen mennyi időbe telt a postázástól a kiértékelés?
Aggódjak?
Köszönöm szépen előre is a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!