Felőrölnek a mindennapok . Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Mindennap ugyanaz, 18 éves vagyok. Takarítás ,figyelni az egész házra mindennap ,mert a szüleim dolgoznak. Úgy elek mint egy nyugdíjas ,1 éve van párom , és 1 éve mar szórakozni se voltam .
Nagyon bánt ez ,hogy ilyen fiatal vagyok meg ,és csak itthon vagyok egesznap ,csinálom a dolgom mert a szüleim reggeltől estig dolgoznak . De a párom nem veszi észre hogy valami baj van ,persze nem várom el tőle hogy megoldja a problémáimat mert ezek az enyémek ,de egy kis támogatás vagy segítség jol esne tőle .
Szóval a kérdésem a következő lenne felétek.: mit csináljak a mindennapokban ,hogy azt ne is unjam annyira ? / faluban elek .. /
Ui.: Szeptemberben megyek dolgozni .
2019. aug. 30. 05:45
21/21 anonim 

válasza:

Hagyd el a pasidat. Vannak tőle sokkal jobbak is. Nem normális, hogy nem érdekli mi van veled, hogy veled szolgáltatja ki magát, hogy féltékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!