Mindennap ugyanaz, 18 éves vagyok. Takarítás ,figyelni az egész házra mindennap ,mert a szüleim dolgoznak. Úgy elek mint egy nyugdíjas ,1 éve van párom , és 1 éve mar szórakozni se voltam .
Nagyon bánt ez ,hogy ilyen fiatal vagyok meg ,és csak itthon vagyok egesznap ,csinálom a dolgom mert a szüleim reggeltől estig dolgoznak . De a párom nem veszi észre hogy valami baj van ,persze nem várom el tőle hogy megoldja a problémáimat mert ezek az enyémek ,de egy kis támogatás vagy segítség jol esne tőle .
Szóval a kérdésem a következő lenne felétek.: mit csináljak a mindennapokban ,hogy azt ne is unjam annyira ? / faluban elek .. /
Az a baj ,hogy a páromat egyáltalán nem érdekli hogy van-e valami bajom vagy se . Akkor is ha van valami ,ugyanúgy elvárja azt hogy szolgáljam ki és ebből is elegem van ,hogy egy cigarettát nem akar magának tölteni ,azt is nekem kell . :) lehet ez is a problémám ,de ez mar egy más téma lenne ...:D köszönöm szépen a válaszokat !:) kiprobalom őket ... Igazából pénzem nincs hogy akárhová is el mehessek , párom is most gyűjt szóval esélytelen .. Egesznyaron unalom volt ,na ...:)
2019. aug. 30. 13:40
12/21 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok , 20 km-re van egy kisváros ahol bezárt minden szórakozóhely ,szóval ....:D autóm meg nincs ,de arra vágyom a legjobban ,akkor legalább ha unatkozom el mehetek akárhová ,de így ...:)
2019. aug. 30. 13:44
13/21 anonim válasza:
Neked a fő bajod a párod, csak nem veszed észre, vagy nem akarod észrevenni. Én 18 évesen hülyét kapnék egy ilyen pasi mellett, de ez a te gondod!
Arra vigyázz, hogy gyereket ne hozzatok össze, mert nem fogod leélni mellette az életed, erre mérget vehetsz!
2019. aug. 30. 13:51
14/21 A kérdező kommentje:
És faj nagyon , hogy amikor meg nem voltam együtt a párommal az unokatestvéremmel minden hétvégén jártunk Szórakozni ,de azóta mar sajnos nem olyan mint rég ,megváltozott ,mar nem is beszelunk . Párom miatt mar szinte elhanyagolok mindenkit ,/elhanyagoltam / mert csak vele akartam lenni és foglalkozni ,ezt nagyon megbántam . De ez nem kölcsönös ,1. Evfordulonkat se töltöttük együtt ,mert inkább a haverjaival ment bulizni ,persze en akkor is otthon az agyban vártam rá .. Nagyon zavar ,hogy en minden energiámat rá fordítom ,de ezt nem kapom vissza ,és hiaba szeretem nagyon ,felek hogy nem megy ez nekem sokáig . Hiányoznak a régi idők . Mikor meg volt életem . Mostmár sajnos nem nevezhetem ezt életnek ,akármilyen fiatal is vagyok meg
2019. aug. 30. 13:52
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő ,lehet igazad van ,sőt ! :)
2019. aug. 30. 13:52
16/21 A kérdező kommentje:
És sajnos ha meg is tehetném hogy el menjek akárhová is ,akkor se mennék . Ez a legnagyobb bajom. Mert a veszekedést akarom el kerülni . Volt olyan ,hogy a testvereimmel mentem moziba egy filmre . Vége lett a filmnek ,megnéztem a telefonom hogy elmesélem neki milyen jó volt a film ,és mit látok ?! En biztos pasival voltam . Hiaba küldtem neki a képeket ,nem hitte el . Szóval félek elmenni akárhová is ,a következmények miatt . Ez van!
2019. aug. 30. 13:56
17/21 anonim válasza:
Hagyd ott ezt az undorító hulladék jellemű pasit, aki csak kihasznál és lábtörlőként bánik veled és egyből jobban leszel. Ennél egyedül is fényévekkel jobb, kapj magadra némi önbecsülést és tedd ki a szűrét.
2019. aug. 30. 14:03
18/21 A kérdező kommentje:
Igen lehet azt kene ,de az első kapcsolatom ,első komoly kapcsolatom ,sok mindent meg éltünk együtt ,mindig boldog voltam mellette ,de az utóbbi időben amióta en csinálok mindent itthon a szüleim helyett ,o jön este fele mikor végzett a munkával ,en megkérdezem tőle hogy milyen napja volt ,de ot egyáltalán nem is érdekli hogy velem mi van ,hogy vagyok stb 😞 en mindent meg tettem érte ,amit csak tudtam 😞 de ezt a semmibe veszem stílust nem bírom sokáig sajnos 😞
2019. aug. 30. 14:09
19/21 anonim válasza:
Hát, ha megbeszélni semmit sem lehet vele, illetve őt egyáltalán nem érdekli, van -e bajod, az sokmindent elárul.
Fura párkapcsolat az, ahol a nő 24 órában szolgálatot teljesít, hogy a férfi maximális kényelme biztosítva legyen, de ha baja, problémája van, az nem érdekli.
Az, ha szeptemberben dolgozni kezdesz, nem segíthet, hogy kiszakadj a hétköznapok monotonitásából? Párkapcsolati problémát persze nem oldja meg, nem tudom mi, de megváltozott, megváltozhatott köztetek, lehet a kezdeti lángolás elmúlásával éltek egymás mellett társas magányban, nem tudom.
2019. aug. 30. 15:30
20/21 Andi80018 válasza:
Ha dolgozni fogsz, akkor ki fog figyelni a házra egész nap? Felvesztek egy bizti őrt? :-D
A csáveszt hagyd ott, csak lehúz. Elég neked ebben az ingerszegény környezetben élned. Próbálj a barátokkal kimozdulni, programokat szervezni, és normális párt találni később. Nem vagy lemaradva, fiatal vagy nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!