Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg együtt élek a páromma...

Jelenleg együtt élek a párommal. És 1,3 éves kisfiammal. Végre megtenném a lépést, hogy elhagyom a páromat. (Tervezett volt a kicsi, de azóta kifordult magából). Segítségem nincs anyagilag. Gyed en vagyok?

Figyelt kérdés

Külföldre szeretnénk menni. (Nyelvtanulás után) A párom nem egyezik bele, hogy vigyem a fiamat is. De anyagilag semmit nem segít. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyébként jó apa. (Társnak borzalmas) Van ennek valami járható útja? ház meg minden az övé. Össze házasodva nem vagyunk. Fizetek lakástakarékot, de nem régóta. (Így a saját kis házra még várnom kell)

Albérletbe ha elmegyünk

Akkor kb minuszba kerülnék

Külföldet látom a legjárhatóbb útnak,hogy valamit tudjak is spórolni!

Van ennek valami járható útja?

2019. aug. 23. 11:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
20%
Még mindig nem a kérdező vagyok, csupán csak jártam már így. Titeket viszont még én is idiótának tartalak, nemcsak a kérdező. És minden olyan nő, aki pontosan tudja, hogy miről szól a kérdés.
2019. aug. 25. 08:27
 32/32 anonim ***** válasza:
87%
#31 Ne erőlködj már, hányszor válaszolod még meg a saját kérdésed? Többszörösen hasadt személyiségzavarod van, vagy mi a bánat? Mert akkor menj diliházba.
2019. aug. 25. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!