Jelenleg együtt élek a párommal. És 1,3 éves kisfiammal. Végre megtenném a lépést, hogy elhagyom a páromat. (Tervezett volt a kicsi, de azóta kifordult magából). Segítségem nincs anyagilag. Gyed en vagyok?
Külföldre szeretnénk menni. (Nyelvtanulás után) A párom nem egyezik bele, hogy vigyem a fiamat is. De anyagilag semmit nem segít. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyébként jó apa. (Társnak borzalmas) Van ennek valami járható útja? ház meg minden az övé. Össze házasodva nem vagyunk. Fizetek lakástakarékot, de nem régóta. (Így a saját kis házra még várnom kell)
Albérletbe ha elmegyünk
Akkor kb minuszba kerülnék
Külföldet látom a legjárhatóbb útnak,hogy valamit tudjak is spórolni!
Van ennek valami járható útja?
Kedveseim! Veletek sem lettem előrébb! De mindenesetre mosolyt csaltatok.az arcomra. Ennyi agyoniskolázott, érthetetlen embert én még nem láttam :D
Aki írt értelmes választ. Tudta értelmezni a kérdést. Annak köszönöm! Kikapcsolom az értesítést,hogy ne is lássam ha írtok, mert bes*arok a kommenteken!
"Csak én viszem a kicsit mindenhova. Úszni,baba mama tornára, baba mama klubba. Angol órára."
Mert hiszen, aki nem gyeden van, az egész nap dolgozik. Hogy is vihetné a rohadt fontos angol-órára az 1,3 éves gyereket?
Szegény gyerek.
28-as, ne erőlködj!
Ez a lufi már eléggé dicstelenül kipukkadt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!