Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg együtt élek a páromma...

Jelenleg együtt élek a párommal. És 1,3 éves kisfiammal. Végre megtenném a lépést, hogy elhagyom a páromat. (Tervezett volt a kicsi, de azóta kifordult magából). Segítségem nincs anyagilag. Gyed en vagyok?

Figyelt kérdés

Külföldre szeretnénk menni. (Nyelvtanulás után) A párom nem egyezik bele, hogy vigyem a fiamat is. De anyagilag semmit nem segít. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyébként jó apa. (Társnak borzalmas) Van ennek valami járható útja? ház meg minden az övé. Össze házasodva nem vagyunk. Fizetek lakástakarékot, de nem régóta. (Így a saját kis házra még várnom kell)

Albérletbe ha elmegyünk

Akkor kb minuszba kerülnék

Külföldet látom a legjárhatóbb útnak,hogy valamit tudjak is spórolni!

Van ennek valami járható útja?

2019. aug. 23. 11:42
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
25%

Kedveseim! Veletek sem lettem előrébb! De mindenesetre mosolyt csaltatok.az arcomra. Ennyi agyoniskolázott, érthetetlen embert én még nem láttam :D

Aki írt értelmes választ. Tudta értelmezni a kérdést. Annak köszönöm! Kikapcsolom az értesítést,hogy ne is lássam ha írtok, mert bes*arok a kommenteken!

2019. aug. 23. 18:50
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

"Csak én viszem a kicsit mindenhova. Úszni,baba mama tornára, baba mama klubba. Angol órára."

Mert hiszen, aki nem gyeden van, az egész nap dolgozik. Hogy is vihetné a rohadt fontos angol-órára az 1,3 éves gyereket?

Szegény gyerek.

2019. aug. 23. 18:56
 23/32 anonim ***** válasza:
73%
Igen jó gyed lehet, ha még tankolni is tud belőle ez a kamugép.
2019. aug. 23. 19:27
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én külföldön élek. A gyereket tényleg nem viheted az apa engedélye nélkül. Nyelvtudás nélkül meg amíg nembeszéled jól a nyelvet csak mosogató, konyhai kisegítő és ilyen kevésbé jólfizető munkát találsz. Az albérlet, kocsi fenntartás egy 1000 euró. Én Ausztriaban élek. Itt az óvoda 1 gyerekre havi 200 euro. Egy túróstáska átszámítva 700 forint. 2 gyerekkel egyedül, nyelvtudás nélkül esélytelen.
2019. aug. 23. 23:15
 25/32 anonim ***** válasza:
64%
Ha valaki 5 milla megtakarítással talál egy párt, akinek jó helyen háza van, akkor beköltözik! Ha jól megy a kapcsolat, gyereket vállalnak, a már közös megtakarításból bebútorozzák/felújítják a házat, hogy a családnak jó legyen. És bumm, nem csupasz segg, de lenullázódik az ember, gyerek mellett pedig nem lesz keresete, hogy újra megtakaríthasson.
2019. aug. 24. 09:18
 26/32 anonim ***** válasza:
67%
Most komolyan beregisztráltál 3 nick-et, akik mind téged támogatnak, és közben elfelejtetted a jelszót az eredetihez, amiről kiírtad a kérdést? De szánalmas vagy 😂😂😂
2019. aug. 24. 10:30
 27/32 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó: "Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!" - ezt írja ki a kérdezőre a rendszer.
2019. aug. 24. 15:16
 28/32 anonim ***** válasza:
42%
Szánalmas azt hinni, hogy aki egyetért vele és még meg is érti, az csakis a kérdező lehet.
2019. aug. 24. 17:57
 29/32 anonim ***** válasza:
83%

28-as, ne erőlködj!

Ez a lufi már eléggé dicstelenül kipukkadt! :D

2019. aug. 24. 18:50
 30/32 anonim ***** válasza:
77%
#28 Dehogy, az a szánalmas, hogy ismét idejöttél egy kamu profilról védekezni. :D
2019. aug. 24. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!