Jelenleg együtt élek a párommal. És 1,3 éves kisfiammal. Végre megtenném a lépést, hogy elhagyom a páromat. (Tervezett volt a kicsi, de azóta kifordult magából). Segítségem nincs anyagilag. Gyed en vagyok?
Külföldre szeretnénk menni. (Nyelvtanulás után) A párom nem egyezik bele, hogy vigyem a fiamat is. De anyagilag semmit nem segít. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyébként jó apa. (Társnak borzalmas) Van ennek valami járható útja? ház meg minden az övé. Össze házasodva nem vagyunk. Fizetek lakástakarékot, de nem régóta. (Így a saját kis házra még várnom kell)
Albérletbe ha elmegyünk
Akkor kb minuszba kerülnék
Külföldet látom a legjárhatóbb útnak,hogy valamit tudjak is spórolni!
Van ennek valami járható útja?
Halihó! Én vagyok a kérdező... hát halljátok. Ennyi rossz indulatot ami belétek szorult. Édes Istenem. Azért legalább 1-2 ember felfogta a lényeget. Nekik köszönöm!
Gyed -en vagyok. Azt jelenti,hogy van bevételem. Mióta végeztem az iskolával,dolgozom. 13éve. Elég jól fizető helyen. Szóval Gyed-et is jól kapok. A fiamat és magamat is a SAJÁT pénzemből látom el. Sőtt. Itthonra minden háztartási dolgot és élelmiszert is én veszek. A kocsit is én tankolom. 0-24 ben én vagyok a gyerkőccel. A jó apát azért írtam. Mert az enyém egy agresszív állat volt. (Hozzá képest a párom jó apa). Ha néha itthon van. Akkor eljátszik vele. Megeteti. Tisztába rakja. Ennyi. DE! Csak én viszem a kicsit mindenhova. Úszni,baba mama tornára, baba mama klubba. Angol órára. És köszönöm a "kedves" szavakat. JÓ anyának tartom magam
Volt egy fain kis albérletem. Ahova oda engedtem a páromat. Én hülye bedőltem neki. Mondta ha szülök. Feleségül vesz
Stb. Ja. És én kiakartam már akkor is menni. Gyerek előtt. Sírva könyörgött hogy ne. Szóval hitelre vett egy házat. Miután megszültem. Lefogytam nagyon. (Hátha így kellek neki) . De a gyerek születése óta 2szer voltunk együtt. Soha nem fogja meg a kezemet
Nem ad egy puszit. Neki a foci és a buli fontosabb mint én. Röviden ennyi. Belefáradtam
Túl fiatal vagyok még,hogy ennyit szomorkodjak egy pasi miatt
Szóval köszönöm! Én csak választ szerettem volna. Ehelyett ... na mindegy. További szép napot!
Azért annyi fáradságot vehettél volna, hogy arról a nick-ről írsz, amiről a kérdést feltetted!
19:
A párja lakásában lakik, nincs hova mennie, de közben annyi pénze van, amiből a fiújával együtt albérletben laknak és még magukon kívül egy autót is fenntart, de nem tud kivenni egy albérletet, mert az lenullázná a büdzsét.
Az 1 éves, nem szobatiszta gyereket angolórára hordja...
2 évvel ezelőtt jött egy távoli virágoskertből, ezen a világon senkije, semmije nincsen, nem lakott sehol 2 évvel ezelőttig, nincs senkije, ahova fordulhatna. Égből pottyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!