Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg együtt élek a páromma...

Jelenleg együtt élek a párommal. És 1,3 éves kisfiammal. Végre megtenném a lépést, hogy elhagyom a páromat. (Tervezett volt a kicsi, de azóta kifordult magából). Segítségem nincs anyagilag. Gyed en vagyok?

Figyelt kérdés

Külföldre szeretnénk menni. (Nyelvtanulás után) A párom nem egyezik bele, hogy vigyem a fiamat is. De anyagilag semmit nem segít. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyébként jó apa. (Társnak borzalmas) Van ennek valami járható útja? ház meg minden az övé. Össze házasodva nem vagyunk. Fizetek lakástakarékot, de nem régóta. (Így a saját kis házra még várnom kell)

Albérletbe ha elmegyünk

Akkor kb minuszba kerülnék

Külföldet látom a legjárhatóbb útnak,hogy valamit tudjak is spórolni!

Van ennek valami járható útja?

2019. aug. 23. 11:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%
miket beszélsz, 10! Ő kolbászkerítés-országba akar enni, mert megunta a párját, és nem tudja kukázni.
2019. aug. 23. 13:15
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
A kérdésből az derül ki, hogy a kérdező belement egy teljesen kiszolgáltatott helyzetbe, amiből láthatóan benne is akar maradni, csak most már külföldön, hogy még kiszolgáltatottabb legyen.
2019. aug. 23. 13:20
 13/32 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi rosszindulatú hülyét..Igen, az ember belemegy a kiszolgáltatott helyzetbe mikor szül. De legtöbbször azért, mert hülye fejjel megbízik a párjában.. Szörnyű, mit is képzel magáról?
2019. aug. 23. 13:33
 14/32 anonim ***** válasza:
45%
13: plusz ezek a hülyék még azt sem fogták fel két köpködés között, hogy a kérdező gyeden van, tehát volt és van is jövedelme. Az ember lánya benyalja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, hagyja, hogy megfoganjon a gyerek, a szülés miatt nem tud dolgozni (mondom, gyeden van a kérdező, bár amilyen hülyék válaszolnak ide, talán fel sem tudják fogni, hogy ez mit jelent pontosan), aztán meg ha kiderül, hogy a pasi egy nyomorék, mint az ide író emberek többsége, ahogy látjuk is, nem tud mit csinálni, mert a férgek meg is védik egymást, ahogy itt is jól látható. A kérdező a gyedből tartja el magát és a gyerekét, a kedves apuka meg él, mint Marci hevesen. És még a kérdező a szemét.
2019. aug. 23. 16:09
 15/32 anonim ***** válasza:
45%
"Van ennek valami járható útja?" - van persze: a gyereket az apjánál hagyod, elmész, és fizetsz tartásdíjat az apának. Szóval - meglepő módon:) - pont ugyanaz, mint ha a párod akarna elhagyni és külföldre menni.
2019. aug. 23. 16:28
 16/32 anonim válasza:
39%

Halihó! Én vagyok a kérdező... hát halljátok. Ennyi rossz indulatot ami belétek szorult. Édes Istenem. Azért legalább 1-2 ember felfogta a lényeget. Nekik köszönöm!

Gyed -en vagyok. Azt jelenti,hogy van bevételem. Mióta végeztem az iskolával,dolgozom. 13éve. Elég jól fizető helyen. Szóval Gyed-et is jól kapok. A fiamat és magamat is a SAJÁT pénzemből látom el. Sőtt. Itthonra minden háztartási dolgot és élelmiszert is én veszek. A kocsit is én tankolom. 0-24 ben én vagyok a gyerkőccel. A jó apát azért írtam. Mert az enyém egy agresszív állat volt. (Hozzá képest a párom jó apa). Ha néha itthon van. Akkor eljátszik vele. Megeteti. Tisztába rakja. Ennyi. DE! Csak én viszem a kicsit mindenhova. Úszni,baba mama tornára, baba mama klubba. Angol órára. És köszönöm a "kedves" szavakat. JÓ anyának tartom magam

Volt egy fain kis albérletem. Ahova oda engedtem a páromat. Én hülye bedőltem neki. Mondta ha szülök. Feleségül vesz

Stb. Ja. És én kiakartam már akkor is menni. Gyerek előtt. Sírva könyörgött hogy ne. Szóval hitelre vett egy házat. Miután megszültem. Lefogytam nagyon. (Hátha így kellek neki) . De a gyerek születése óta 2szer voltunk együtt. Soha nem fogja meg a kezemet

Nem ad egy puszit. Neki a foci és a buli fontosabb mint én. Röviden ennyi. Belefáradtam

Túl fiatal vagyok még,hogy ennyit szomorkodjak egy pasi miatt

Szóval köszönöm! Én csak választ szerettem volna. Ehelyett ... na mindegy. További szép napot!

2019. aug. 23. 17:08
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért annyi fáradságot vehettél volna, hogy arról a nick-ről írsz, amiről a kérdést feltetted!

2019. aug. 23. 17:12
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Mese habbal, amit itt előadtál a másik kamu regedről.
2019. aug. 23. 18:05
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
Ja. Kamu. Mert ez aztán nem történhet meg, mi? És az ilyenek is szavazó joggal rendelkeznek...
2019. aug. 23. 18:10
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

19:

A párja lakásában lakik, nincs hova mennie, de közben annyi pénze van, amiből a fiújával együtt albérletben laknak és még magukon kívül egy autót is fenntart, de nem tud kivenni egy albérletet, mert az lenullázná a büdzsét.

Az 1 éves, nem szobatiszta gyereket angolórára hordja...

2 évvel ezelőtt jött egy távoli virágoskertből, ezen a világon senkije, semmije nincsen, nem lakott sehol 2 évvel ezelőttig, nincs senkije, ahova fordulhatna. Égből pottyant.

2019. aug. 23. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!