Hogy dobjam ki öszecsomagoljam a cuccait vagy azzal se törődjek?
Szeretem a párom, úgyérzem ő az igazi s van egy csodálatos 8hónapos fiunk. Mindenben partner s segít mikor kérem bármiről legyen szó. Viszont szerintem elment az esze (balesete volt mikor 9hónapos terhes voltam) s teljesen elkeserít. Ez csak az ütóbbi pár nap:
Elmentünk bevásárólni s mondtam szeretnék venni pepsit. Erre elkezd guberálni a táskájában a bolt közepén s meglengeti a benne lévő pár korty maradék üditőjét kb olyanstílusban: bee nekem még maradt...
Értementem a városba kocsival s ő egy vadidegen kocsi hátúlján üldögélt s tök nyugodan mobilozott. Fogalma se volt kié. mié, milyen pofátlanság más tuljdonával így bánni s mikor szóltam miért nem a buszmegállóban üldögél (kb15mre) annyi volt a válasza, hogy az volt árnyékban.
Lendülettel sikerült bevernem a fejem hátúlról a nyitott ablak s azt hittem betört annyira fájt, lerogytam az ágyra s húsz percig mozdlni nem tudtam. Ő megnézte nem véres, kaptam gyógypuszit majd a legfontosabb az volt elvigye fürödni a leizadt gyereket. A jég eszébe nem jutott mert az ugye ráér...
Most pedig bement dolgozni, két busszal tud de az első késett s lekéste a csatlakozást, felhív egy fülkéből (mobilt ithon hagyta) menjek érte kocsival, vigyem dolgozni. Azt mondta vitt pénz ha lekésné a buszt. Kiderült nem annyit hogy érjen is vele valamit.Sietek, erre nincs ott, bármerre nézek. Utánna még elindúltam a munkahelye felé irányba hátha elindult se itt, se ott, eltünt. De persze hívnhi nem hívott hogy ő elindúl.
Most ez normális??? Vagy én reagálom túl? Mi a jó fenét tegyek már vele? Tegnap este lelkiztünk, mondtam neki ha fontos valami akkor tegyen érte, ha nem akkor vége. Nem kell már többé a sok kifogás, hoy de eszébe volt csak kivitelezni nemtudja.:SSS
Szeretem de nem kutya, hogy neveljem és gyerekem már van nem kell mégegy. Ennyire megtud valaki változni?
Hatalmasat csalódtam így is benne tegnap.
Kérdező!
Csak nehogy olyan akarj lenni, mint Orsi a Bk-ból, hogy a saját lakásából tenné ki a férjét...:))
Ha ezekért a problémákért amit leírtál elválna mindenki...... nem élne házasságban senki.
Bolhából elefántot csinálsz. Nincs a férjednek semmi baja.
Te vagy kiborulva. Lehet azért mert mint írtad is nagy rajtad a teher, mert mindig 100%-on kell teljesíteni.
Van az a közmondás, hogy egy nőnek az első gyereke a férje.
Nincs ezzel semmi baj. Persze a kivétel erősíti a szabályt! Tisztelet a kivételnek.
Nem tudom, mi kell még, hogy rájöjj: TÉNYLEG baja lett a balesettől!
Az, hogy az orvosok (egyelőre) nem találják, semmit nem számít.
EL KELL VINNED ORVOSHOZ! Valahogyan rá kell venned.
Sajnos, amíg ki nem derül, addig sokszor 90%-on kell teljesítened, mert ő most erre nem képes, és néha csak 10%-ot fog nyújtani neked.
Ezen egy kicsit segíthetsz, ha mindig megmondod neki, mit szeretnél. Amikor bevágtad a fejed, honnan tudta volna, hogy mennyire fáj? Megmondtad neki? Nem - csak vártad, hogy magától rájöjjön.
Nem fog rájönni: most különösen nem. Segíts neki, ahol tudsz.
"Szeretem de nem kutya, hogy neveljem és gyerekem már van nem kell mégegy. Ennyire megtud valaki változni?"
Na ezen a mondatodon döbbentem le a legjobban. Dobd ki, ne pepecselj a cuccai összerakásával se, hátha van valahol egy lány, aki szívesen társa lenne a te "lökött" férjednek. Aztán majd ha végre te is megtalálod az új társadat, és évek múlva mondjuk hangulatingaozásod lesz, meg hisztirohamod a klímaxtól, remélem téged is kidobnak mindenfajta szívfájdalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!