Hogy dobjam ki öszecsomagoljam a cuccait vagy azzal se törődjek?
Szeretem a párom, úgyérzem ő az igazi s van egy csodálatos 8hónapos fiunk. Mindenben partner s segít mikor kérem bármiről legyen szó. Viszont szerintem elment az esze (balesete volt mikor 9hónapos terhes voltam) s teljesen elkeserít. Ez csak az ütóbbi pár nap:
Elmentünk bevásárólni s mondtam szeretnék venni pepsit. Erre elkezd guberálni a táskájában a bolt közepén s meglengeti a benne lévő pár korty maradék üditőjét kb olyanstílusban: bee nekem még maradt...
Értementem a városba kocsival s ő egy vadidegen kocsi hátúlján üldögélt s tök nyugodan mobilozott. Fogalma se volt kié. mié, milyen pofátlanság más tuljdonával így bánni s mikor szóltam miért nem a buszmegállóban üldögél (kb15mre) annyi volt a válasza, hogy az volt árnyékban.
Lendülettel sikerült bevernem a fejem hátúlról a nyitott ablak s azt hittem betört annyira fájt, lerogytam az ágyra s húsz percig mozdlni nem tudtam. Ő megnézte nem véres, kaptam gyógypuszit majd a legfontosabb az volt elvigye fürödni a leizadt gyereket. A jég eszébe nem jutott mert az ugye ráér...
Most pedig bement dolgozni, két busszal tud de az első késett s lekéste a csatlakozást, felhív egy fülkéből (mobilt ithon hagyta) menjek érte kocsival, vigyem dolgozni. Azt mondta vitt pénz ha lekésné a buszt. Kiderült nem annyit hogy érjen is vele valamit.Sietek, erre nincs ott, bármerre nézek. Utánna még elindúltam a munkahelye felé irányba hátha elindult se itt, se ott, eltünt. De persze hívnhi nem hívott hogy ő elindúl.
Most ez normális??? Vagy én reagálom túl? Mi a jó fenét tegyek már vele? Tegnap este lelkiztünk, mondtam neki ha fontos valami akkor tegyen érte, ha nem akkor vége. Nem kell már többé a sok kifogás, hoy de eszébe volt csak kivitelezni nemtudja.:SSS
Szeretem de nem kutya, hogy neveljem és gyerekem már van nem kell mégegy. Ennyire megtud valaki változni?
Hatalmasat csalódtam így is benne tegnap.
A gyerek nem volt annyira leizadva mivel elötte 1órával se hogy fürdött. Szóval téged nemérdekelne ha a férjed behív, hogy rohanj érte azzonal a városba s nincs ott ahol mondta? Nem lehet elérni? 1órán át kerestem a városban s ne érdekeljen?
Ha nem érdekelne akkor nem szeretném. Vadidegen emberek nem érdekelnem miket csinlnak de a páromért aggódom.
Hát 1000forint taxira nem elég de arr, hogy szóljon bőven igen. Buszal nem mehetett mert az csak jóval késöbb indúl abba az irányba.
Hogy lehet párterápiára menni, hol kell kezdeni? vagy van erre valamilyen oldal esetleg magánrendelőkben van csak?
Szerintem beért már dolgozni, nem találtam meg. 10ig ott is lessz. 11re hazaér remélem semmi baja.
A pepsiről meg annyit, hogy ugyanezért a húzásáért már tesékelte ki biztonságiőr egy üzletből.
Azt meg hogy ezek emiatt elhagyná a gyereke apját, hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel meg egyenesen a vicc kategóriába sorolnám :D
Ezen stresszel, hogy elővette a boltban a kóláját, hogy neki még van :D
párterápiát pszichológusok végeznek, nekik pedig vagy állami rendelőintézetekben van rendelési idejük vagy magánpraxisuk van. én az utóbbit ajánlanám, ha megtehetitek...
az elsőként leírt eset egyébként lehetett puszta jóindulat is, kólát szerettél volna és előkereste neked az övét
én megértelek, de szerintem néha megalázod a viselkedéseddel, ezt tilos, gondolkodj el rajta, hogy vajon a lelked mélyén tényyleg szereted-e még
Nem kell a dráma, hogy eltört benned valami. A gyereked se ment oda, vele szemben nem tört el? Miért, mert 8 hónapos, és nem tud törődni veled? Na most, a férjed láthatóan beteg, tehát ő sem.
De nyugodtan lovalld bele magad, mekkora egy szemét, ahelyett, hogy megoldást keresnél, és elhurcolnád orvoshoz. Nem akar menni? Nem hiszem, hogy semmivel nem lehet rávenni.
Ha el akarod hagyni, mondd ki, hogy már nem szereted, mert beteg, és te nem ilyen lovat akartál, ne hazudj se nekünk, se magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!