Hogyan törődjek bele, hogy nem lehet bátyám?
tom h képtelenség. de én vágyom egy bátyra. h törődjek bele h nem lehet? :((
15L
Nekem is volt egy ilyen korszakom kb ilyen idős koromban, majd kinősz belőle.
Az én történetem azonban ennél azért cifrább. Nekem ugyanis van egy bátyám apukám előző házasságából. 8 évvel idősebb mint én és mikor még megtanultam járni, akkor néha eljött hozzánk.
Egy nagyon csúnya válás után 2 hetente jöhetett volna hozzánk. Ekkor azonban az anyja és a mamája mindent kitaláltak apára, amit csak lehetett. Cigiztette, veszélyeztette, stb-stb. Mindezt tudod miért? Mert nem tudta elfogadni, hogy apa elvált tőle 8 év sorozatos csalás (egy jó nagy bárcás volt-ismerősöktől is tudjuk) után. Persze apáék nagyon sokáig harcoltak érte (még anya is, pedig sajnos nem mindennapi, h a "más gyerekéért" annyira epekedjenek), de miután a gyerek szájába adták kisgyerekként, h "nem szeretem aput" (9 éves kisgyereket képzelj el, aki megveszne az apjáért), akkor azt mondták, h nem teszik ki ilyennek a gyereket többé és már 2 hetente sem jött.
Így éltünk kb 13 évig, csak esetleg hallomásból értesültünk róla, mi van vele. 14 éves koromban felkerestem, eléálltam, h én vagyok a hugod. Persze meglepődött, mikor biztonsági őrként így odaléptem hozzá. Akkor úgy 5 évig ha összefutotunk épp a városban beszéltünk pár szót, de érzem, h nagyon ellenünk lett nevelve. Éreztem, h közeledne, de egy nagyon erős fal választ el minket.
Már vagy 3-4 éve nem láttam. Már ha sms-t írok neki sem válaszol.
Az a szomorú benne, hogy ő csak egy eszköz volt az anyja (és nagyija) kezében, mégcsak nem is szeretetből , gondoskodásból tette, amit tett. A bátyám - mondjuk ki- egy senki lett, 8 osztályt végzett, járt egy rakat középiskolába, érettségije nincs.jogsija és egy tanfolyama van mindössze. Ha nálunk élt volna bármit tanulhatott volna és ehhez a törődést is megkapta volna.
Mi a hugommal a város legjobb 2 gimijébe jártunk, járunk, én már elvégeztem a főiskolát, hugom most készül oda.
A testvéremnek még állandó otthona sem volt, hogy a mamájánál (akit nem lehet kibírni) vagy az anyjánál kellett laknia (ahol viszont jöttek a kuncsaftok.
Na hát ilyen helyre ítélte a bíróság (a magyar igazságszolgáltatás) az én testvéremet, ezzel szétszakítva a családunkat. Ezért én soha nem fogok bízzni benne.
Bocsánat, hogy ezt ilyen hosszan írtam le, de örök fájdalom az én szivemben ez.
Na és talán meg is vigasztalja a kedves kérdezőt, ha ezeket elolvassa.;)
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!