Együtt reggelizik nálatok a család?
Figyelt kérdés
Tehát rendesen asztalhoz leülve,együtt.2019. aug. 21. 14:50
21/37 anonim válasza:
Nem. Mindenki akkor eszik, amikor éhes.
22/37 anonim válasza:
Igen, majdnem minden reggel, egy helyen dolgozunk, így könnyű. Szexeltunk is már reggeli szünetben, azt nehéz kivitelezni. Utána szépen megreggeliztunk.
23/37 anonim válasza:
Ja mármint családdal anyámmal apámmal anyossal apossal másod unokatestvérrel, uknagybacsival aki már meg is halt, nem.
25/37 anonim válasza:
Soha. Még a karácsony, szenteste vacsora sem közös együtt evés sajnos. Amikor pedig szóba hozom, hülyének néznek és még én érzem magam rosszul. Lelkibeteg vagyok az ilyen helyzetektől.
26/37 anonim válasza:
Nem. A család minden tagja más időpontban kel, van aki nem is eszik reggel, így ez ne, jön össze. Viszont minden este együtt vacsorazunk
27/37 anonim válasza:
A kutyámmal ettem, de pár napja elhunyt...
28/37 anonim válasza:
Hétköznap nem, de hétvégén igen, együtt reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk.
29/37 anonim válasza:
Őszintén együttérzek veled!:(
Ti valami amisok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!