Együtt reggelizik nálatok a család?
Mikor még suliba jártam, nem ettünk együtt a szüleimmel, mert én 6 kor indultam otthonról suliba, ők meg 7 kor keltek...
De hétvégente általában együtt ettünk, kivéve ha én előbb éhes lettem. Hétvégente ebéd mindig együtt volt, a vacsora pedig szinte minden nap együtt.
Bár ehhez hozzátartozik hogy 1. szüleim vállalkozók, ergo ők "egész nap otthon vannak" van idejük főzni, együtt lenni. És 2. apum és én is 1-es tipusú cukorbetegek vagyunk, ergo muszáj mindig időben reggelizni, ebédelni, vacsorázni.
Már elköltöztem otthonról, párommal élek. Ő nem reggelizik szóval vagy egyedül eszek gyorsan, de van hogy beérek melóhelyre és ott reggelizek a kollégákkal. Párommal egy helyen dolgozunk, de nagyon ritkán ebédelünk együtt, én rendelek bentre kaját, ő vagy kijár vagy nem is eszik.
Vacsorázni szoktunk együtt otthon, ill hétvégente együtt ebédelünk.
Ha hazamegyünk szüleimhez, ott mind a 4-en együtt eszünk kb minden étkezésnél, ill reggelinél párom nem eszik mert ugye nem szokott, de ott ül ő is velünk.
Nem!
A vacsora az ami közös + hétvégén az ebéd is. Ez gyerekkoromba is így volt és most a saját családommal is így van.
Sajnos család nincs, délután 2 előtt meg semmi étvágyam...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!