Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt reggelizik nálatok a...

Együtt reggelizik nálatok a család?

Figyelt kérdés
Tehát rendesen asztalhoz leülve,együtt.
2019. aug. 21. 14:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig nagyon irigylem azokat, akiknél ennek van kultusza:( hétköznap korán keltünk, de sajnos hétvégén sem vette erre senki a fáradtságot nálunk.
2019. aug. 21. 15:33
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem reggelizik, ebédel, vacsorázik együtt a család. A család többi tagja csak ebédnél ül asztalhoz. Ez miatt nem is járok étterembe, nem szeretek úgy enni, hogy vannak körülöttem.
2019. aug. 21. 15:38
 13/37 anonim válasza:
100%
Mi nem is reggelizünk. Nálunk a reggeli program a versenyfutás a wc-re meg tömörülés a fürdőben.
2019. aug. 21. 15:43
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem de én ennek örülök mert kifejezetten utálok másokkal enni.
2019. aug. 21. 15:43
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Soha
2019. aug. 21. 15:52
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén néha igen. Ketten. A gyermekem, (20 éves) általában 13-ig alszik... Ő egyből ebéddel indítja a napot...
2019. aug. 21. 15:54
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Mikor még suliba jártam, nem ettünk együtt a szüleimmel, mert én 6 kor indultam otthonról suliba, ők meg 7 kor keltek...

De hétvégente általában együtt ettünk, kivéve ha én előbb éhes lettem. Hétvégente ebéd mindig együtt volt, a vacsora pedig szinte minden nap együtt.

Bár ehhez hozzátartozik hogy 1. szüleim vállalkozók, ergo ők "egész nap otthon vannak" van idejük főzni, együtt lenni. És 2. apum és én is 1-es tipusú cukorbetegek vagyunk, ergo muszáj mindig időben reggelizni, ebédelni, vacsorázni.

Már elköltöztem otthonról, párommal élek. Ő nem reggelizik szóval vagy egyedül eszek gyorsan, de van hogy beérek melóhelyre és ott reggelizek a kollégákkal. Párommal egy helyen dolgozunk, de nagyon ritkán ebédelünk együtt, én rendelek bentre kaját, ő vagy kijár vagy nem is eszik.

Vacsorázni szoktunk együtt otthon, ill hétvégente együtt ebédelünk.

Ha hazamegyünk szüleimhez, ott mind a 4-en együtt eszünk kb minden étkezésnél, ill reggelinél párom nem eszik mert ugye nem szokott, de ott ül ő is velünk.

2019. aug. 21. 16:04
 18/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem!

A vacsora az ami közös + hétvégén az ebéd is. Ez gyerekkoromba is így volt és most a saját családommal is így van.

2019. aug. 21. 16:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos család nincs, délután 2 előtt meg semmi étvágyam...

:(

2019. aug. 21. 16:50
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nagy az otthonunk, így igen, mind a tizenegyen együtt vacsorázunk minden nap. A bátyánk a családfő és el is várja, hogy mindenki otthon legyen vacsorára, ami 19:00-kor van. Természetesen mindenki ott, ezalól csak a vis major esetek jelenthetnek kivételt.
2019. aug. 21. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!