Mit tegyek most?
Nemrégiben, áttértem az izraelita (zsidó hitre). És pár ismerősömnek már elmondtam ezt, akik úgy aránylag jól reagálták le. De, hogy tudjam bevallani a vallásomat, a szüleimnek? Akik nem mellesleg mind reformátusok.
A válaszokat, előre is köszi.
U.I: Az antiszemita, zsidógyűlölő kommenteket kérlek, kerüljêtek, mert már nagyon elegem van, hogy a csapból is szinte az folyik.
Ha jó velük a kapcsolatod vezess fel lassan a dolgot. Bár fura ha amúgy, hogy egy ilyen folyamat nem egyik napról a másikra érik meg az emberben, foglalkoztatja, utána jár a dolgoknak. S ha már amúgy beszélgettek nem kerültek szóba nálatok a vallási szokások, eltérések, egyáltalán.
Ha csak úgy bejelentesz egy ilyent mint a villámcsapást akkor nem lesz esélyük megérteni miért tetted.
Beszélgessetek ezekről a dolgokról számodra mi szimpatikus benne, egyáltalán, hogy foglalkoztat s ismerkedsz vele. Majd ha egy megvan lassan mond el nekik is meglegyen a lehetőség, hogy emésszék.
Legalábbis én így csinálnám. Jobban fogadják az emberek ha a folyamatot is látják nem csak kapnak kész tényeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!