Mikor hagyta abba az anyósod a gyűlölködést?
Most válunk a férjemmel és hát egy nagy lapáttal rátett a kedves mama is. Utolsó cseppként hazaküldött a közös házból és le k. anyázott. Azóta is fúj rám, pedig a sógoraim szerinte is nekem volt igazam, mikor megvédtem magam....na de az igazságnak sok fajtája van, mint tudjuk.
Még mindig neki áll feljebb! Most kérdezhetitek h miért érdekel ez engem? Elmondom, van egy két éves fiúnk, akinek ugye szüksége van a nagyszüleire is, ha már megadatott h élnek. Azt akarom h ő döntse el h szeretne e velük lenni.....megpróbálom nem befolyásolni. De így elég nehéz, mivel nem mehetek hozzájuk, ha elválunk akkor sem vihetem oda a gyereket, csak a férjemen keresztül. Haragszom az anyósomra, de már próbálok elengedni a dühömet, mert nem tesz jót ez az állapot senkinek. Úgy gondolom tudok vele emberként bánni a közeli jövőben, de ehhez ő is kell! Ti megbékéltetek egymással válás után?
nem lehet vele beszélni?és mi az h lek.anyázott??
a vén szipirtyó!pfff...
annyira ne erőltesd a gyereket a vén boszorkányra,nehogy az egyen h ellened akarja majd forditani!:@
ők akarják minden héten látni, én hagyom is hogy vigye az exem, mert kell egy kis szusszanás, de azon gondolkodtam, h vajon h lesz ez a jövőben, mindig olyan lesz a gyerek mint egy szállítmány, amit csak az apja adhat át???
tudom, h később majd próbálnak majd ellenem beszélni a gyerek előtt, de a fiam tudni fogja h az anyja milyen, ettől nem félek.....ettől függetlenül rossz h így állnak hozzá
Nem kell annak a gyereknek az iylen nagy szülő hidd el, csk kára lehet belőle!
Távol kell tartani a barmokat a gyerektől különben ő is olyanná válik..
örülök h van aki megbékélt.....
Anyu is megbékélt az anyósával, pedig volt ott is minden, bár ő is csak 50 felé!
Igen, a lek. egyébként azt minősíti aki mondja, ezen túl lehet lépni, annak tudatában h nem lesz soha a bizalmi körödben!
Sztem van egy adag az anyósban még, hogy majd a gyereket is ellened hangolja.
Én tuti a közelébe nem engedném ezekután.
Akkor már inkább a te szüleid legyenek a nagyszülők!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!