Miért kell 3-4 gyerek annak aki egyet is alig bír eltartani?

Nekünk is kettő van. Sokan támadtak, hogy miért nem vállaljuk a harmadikat a Szocpol miatt. Számoltam. Osztottam szoroztam, s a 3.sehogy sem érte volna meg. Mi kettőt akartunk. Mikor születtek, szó sem volt a Szocpolról. Tehát nem az miatt lett két családunk. Annyit akartunk és kész.
Hogy másnak akkor, és most megéri többet vállalni? Ők tudják. Ez mindenkinek a magánügye.

En azt nem ertem, hogy aki 1 gyerekkel sem bir el, nem kepes normalisan nevelni, az miert osztodik mint az amoba?
Lattam ilyet, es nem voltak ciganyok. Vasutallomason a kisgyerek letolja a gatyajat es odapisil a falhoz, masik 2 egymast uti, es kiabalva futkaroznak, anyuka meg nyomkodja a telefonjat es megint terhes.
Latszott rajta, hogy igyekszik megregulazni a gyerekeket, de ha 1-el sem bir el, akkor MIERT van neki meg 3??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!